frizura o kojoj se priča

Adrianina frizerka otkrila nam je kako je nastala njena frizura: ‘Nismo imale vremena za probu. Komentari? Ona zna nositi sve‘

Izdanje atraktivne mladenke, koja je obnovila zavjete sa suprugom Dujom Ćaleta-Carom u rodnom Dubrovniku, izazvalo je veliku medijsku pažnju.

Adriana Ćaleta-Car privlači pažnju gdje god da se pojavi, a nezaobilazna tema na svim društvenim mrežama još uvijek je njeno vjenčano izdanje. U kratkom roku internet se užario od reakcija na vjenčanicu, frizuru pa čak i buket lijepe mladenke.

Osim neobične vjenčanice, ni njena frizura nije prošla nezapaženo.

Pitali smo se što je inspiriralo domaću influencericu, možda legendarna glumica Brigitte Bardot na koju neodoljivu podsjeća ili pak Stepfordske supruge, poznate po svojim volumenioznim frizurama? Redakcija Gloria.hr potražila je odgovor zagrebačke frizerke Teute Mesaroš, koja je ovom prigodom otputovala na jug Hrvatske kako bi kreirala Adrianinu vjenčanu frizuru.

''Vjerovali ili ne, mladenkina frizura je nastala sasvim spontano na dan vjenčanja. Apsolutno ništa nismo dogovarale unaprijed, niti smo imale probu. Budući da je mladenka stigla iz Francuske i sve smo dogovarale iz druge države, nismo ni imale dovoljno vremena za probu'', otkrila nam je Teuta.

Čitaj i: Video: Adriana i Duje Ćaleta-Car drugi put razmijenili bračne zavjete! Mladenka neodoljiva u vjenčanici

image

Vjenćanje Adriane i Duje Caleta Car u crkvi svetog Ignacija u Dubrovniku

TONCI PLAZIBAT/CROPIX CROPIX

''Mladenka se odlučila za polupodignutu varijantu s jako puno volumena. Jednostavno je ciljala na 'big hair efekt', koji smo na kraju i postigle'', objašnjava vlasnica jednog od najpoznatijih frizerskih salona u Zagrebu.

''Jedini problem na koji nismo računale taj dan je užasna vrućina'', priznaje Teuta i dodaje da mladenkama koje se odluče na frizuru sličnu Adrianinoj ipak preporučuje da stražnji dio kose ipak podignu ako se udaju na vruć dan.

Na naš upit o obliku lica kojem najbolje pristaje 'big hair afekt', Teuta odgovara da je ipak riječ o ovalnom licu.

image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX CROPIX

''Ne bih preporučila ovu frizuru djevojkama s okruglim licem, najbolje pristaje ženama s izraženim crtama i ovalnim oblikom lica'', objašnjava Tetuta, koja se osvrnula i na make up izbor mladenke.

''Smokey eyes fantastično pristaje uz ovu frizuru, iako bi se većina mladenki odlučile za nude varijante i nježne tonove. Adriana je postigla sasvim neobičan vamp i glam izgled jer se odlučila za smokey eyes'', kaže Teuta.

Adrianu opisuje kao vrlo jednostavnu i nezahtjevnu klijenticu s kojom surađuje godinu dana.

image

Adriana i Duje Ćaleta-Car

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

''Adriana je mlada majka i apsolutno je posvećena majčinskim obvezama tako da zapravo nije bilo nikakvih specifičnih zahtjeva s njezine strane. Nije bilo bojanja ili izvlačenja pramenova, isključivo sam radila frizuru koja je na koncu ispala fantastična'', nastavlja frizerka.

Na kraju se osvrnula i na brojne komentare koji su uslijedili nakon vjenčanja.

''Naravno da nikad neće svi biti zadovoljni i da je bilo negativnih i pozitivnih komentara na račun njenog izgleda pa tako i frizure. Ona jednostavno zna nositi sve i uspjela je izraziti svoju osobnost u svom prepoznatljivom stilu, što je najvažnije. Blaga romantika nikako nije njezin stil, u svakom slučaju postigla je ono što je i htjela. Povampireni glam je njezin zaštitni znak'', zaklkjučila je Teuta.

Linker
29. studeni 2023 08:23