NEOBIČAN IZBOR

Adriana Lima u haljini s prorezima pokazala trudnički trbuščić, njeno izdanje izazvalo brojne kritike

Slavljenje trudnoće na crvenom tepihu stilski je zahtjevan zadatak na kojem se slavne trudnice poput brazilske manekenke lako mogu poskliznuti

Nema ljepšeg ukrasa od trudničkog trbuha, no to ne znači da odjeća kojom se ističe blaženo stanje ne zaslužuje pozornost.

Supermodel Adriana Lima pokazala je na crvenom tepihu u Cannesu, na premijeri biografskog filma "Elvis", da neoprezno izabran styling može dogoditi svakome. Umjesto o prinovi koju četrdesetogodišnja manekenka očekuje s partnerom Andreom Lemmersom, sad svi pričaju o upečatljivoj svilenoj kreaciji boje senfa kakvu je modna ekspertica poput nje trebala izbjeći.

image

Haljina je naglasila Adrianin trudnički trbuščić.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Cjelokupni edgy dojam upotpunila je statement naušnicama, piše Yahoo, a kako su trake što su jedva pridržavale haljinu koja je lepršala oko nje prekrivene crnim, plavim i oker perlama i kristalima, njihov bljesak umalo je zasjenio sam događaj.

S Adrianom je crvenim tepihom prošetao njen partner, američki filmski producent s kojim je u vezi gotovo godinu dana.

image

Adriana Lima razmjenjivala je poljupce s partnerom Andreom Lemmersom.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Ljepotica koja iz bivšeg braka s NBA košarkašem Markom Jarićem ima svije kćeri, 12-godišnju Valentinu i devetogodišnju Siennu, priklonila se trendu kojim se na glamuroznim događajima slavi trudnoća.

Čitajte i: Nakon propalog braka sa srpskim košarkašem, Adriana Lima ponovno ljubi! U Veneciji iznenadila muškom pratnjom

image

Adriana Lima uživa u Cannesu.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Pokrenula ga je Rihanna, a pridružila joj se nasljednica Nicky Hilton koja sa suprugom, financijašem Jamesom Rothschildom, očekuje treće dijete. Bilo je tu i zanimljivih kreacija i kikseva, a pokušaj bivše Viktorijine anđelice spojiti boemski stil s glamuroznom i pritom slaviti trudnoću, ostat će zapamćen po hrabrosti ali ne i dobrom ukusu.

Linker
24. travanj 2024 01:16