VIKTORIJINA ANĐELICA CVATE

Adriana Lima na TikToku objavila najljepšu vijest: Brazilska manekenka čeka treće dijete!

Jedna od najljepših žena svijeta sretnu vijest je podijelila videom na društvenoj mreži u kojem s osmijehom od uha do uha pokazuje pozitivan test za trudnoću.

Nakon što je u rujnu prošle godine javnost iznenadila pojavivši se na Filmskom festivalu u Veneciji u društvu tada mnogima nepoznatog muškarca s kojim je razmjenjivala nježnost, Adriana Lima sada je s obožavateljima podijelila sretnu vijest!

Brazilska manekenka koju mnogi smatraju najljepšom ženom svijeta danas je objavila da s filmskim producentom iz Kalifornije Andreom Lemmersom III čeka dijete. Veliku vijest Viktorijina anđelica podijelila je videom na TikToku gdje nije skrivala koliko je sretna što je na putu njezino treće dijete.

image

Na Filmskom festivalu u Veneciji javnosti je prvi put pokazala novog dečka.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nakon propalog braka sa srpskim košarkašem, Adriana Lima ponovno ljubi! U Veneciji iznenadila muškom pratnjom

U kućnom ogrtaču bez šminke Lima koja s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem ima kćeri Valentinu i Siennu, pokazala je pozitivan test za trudnoću.

image

S Markom Jarićem bila je u braku od 2009. do 2016. godine.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Iako je svoj ljubavni status dugo nakon razvoda od Jarića 2016. godine držala u tajnosti, javnosti je postalo jasno da s Andreom planira ozbiljno čim su na festivalu u Veneciji odlučili pred kamerama razmjenjivati poljupce ne obazirući se na znatiželjne fotografe i predstavnike medija.

Linker
24. travanj 2024 21:55