Otkrila detalje

Adriana Ćaleta Car i dalje oduševljava: Mladenka pokazala u kakvu se haljinu presvukla

Nakon slojevite vjenčanice odabrala je mnogo lakši model, kraću koktel haljinu, ukrašenu cirkonima i perjem.

O vjenčanju Adriane i Duje Ćalete Cara pričalo se cijelog vikenda. Pravnica i nogometaš drugi su puta izrekli sudbonosno 'Da' u njenom rodnom Dubrovniku, godinu dana nakon civilne ceremonije koju su na terasi dubrovačkog Revelina. I dok se dojmovi s raskošnog obreda i zabave polako stišavaju, mladenka je na svom Instagramu podijelila zajedničku fotografiju - otkrivši što je obukla nakon vjenčanice.

Modernu vjenčanicu s korzetom od cirkona i asimetričnom suknjom koja je u valovima padala preko stražnjeg dijela nogu, Adriana je odabrala jednako zanimljivu koktel haljinu. Mnoge mladenke odbacuju tradiciju presvlačenja 'iza ponoći', ali Adriana je odlučila iskoristiti svoje drugo vjenčanje da bi zablistala u što više kreacija.

Nakon slojevite vjenčanice odabrala je mnogo lakši model, kraću koktel haljinu, ukrašenu cirkonima i perjem. Ovu ljetnu kreaciju upotpunila je blještavim sandalama, a kosu je za tu prigodu raspustila.

U toj fazi Duje je skinuo sako, ali i dalje je elegantno imao leptir mašnu oko vrata.

Čitaj i: Video: Adriana i Duje Ćaleta-Car drugi put razmijenili bračne zavjete! Mladenka neodoljiva u vjenčanici

Osim vjenčanice koja je izazvala mnogo komentara, i Adrianina frizura na vjenčanju bila je predmet zanimanja. Tajnu frizure otkrila je zagrebačka frizerka koja je samo za tu priliku otišla na jug zemlje

image

Raskošno vjenčanje u Dubrovniku

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

''Vjerovali ili ne, mladenkina frizura je nastala sasvim spontano na dan vjenčanja. Apsolutno ništa nismo dogovarale unaprijed, niti smo imale probu. Budući da je mladenka stigla iz Francuske i sve smo dogovarale iz druge države, nismo ni imale dovoljno vremena za probu'', otkrila nam je Teuta Mesaroš.

Čitajte i: Adrianina frizerka otkrila nam je kako je nastala njena frizura: ‘Nismo imale vremena za probu. Komentari? Ona zna nositi sve‘

Linker
19. travanj 2024 05:41