obitelj se okupila

Adrian je stigao kući! Bruno Petković i Iva Šarić ponosno izveli sina iz rodilišta

Dinamov napadač odveo je iz privatne poliklinike partnericu Ivu Šarić i svog sina Adriana. Ponosni otac jedva je dočekao ovaj dan.

Dinamov napadač Bruno Petković odveo je kući svog sina Adriana i partnericu Ivu Šarić. Voditeljica i novinarka dječaka je na svijet donijela u poznatoj privatnoj poliklinici, a ponosni otac odmah je po rođenju primio sina i držao ga u naručju. Danas ih je otamo odveo u topli dom.

Fotografiju tate i sina ekskluzivno smo objavili nakon rođenja dječaka koji je svojoj majci treće, a ocu prvo dijete.

EKSKLUZIVNO! Bruno Petković postaje otac: Donosimo fotografije zaljubljenog para u iščekivanju prinove

image
Petković je po Ivu i njihovog sina stigao u društvu posinka, Ivinog sina iz braka s Jerkom Lekom.
MAJA JUROVIC/CROPIX
image
Dječak je dočekao brata i mamu, a Iva ga je nagradila velikim poljupcem.kada je konačno dočekala izlazak iz bolnice.
MAJA JUROVIC/CROPIX

Iako su Bruno i Iva vijesti da očekuju prvo dijete željeli sakriti do samog kraja, Gloria je ekskluzivno doznala za privatnu sreću popularnog para. Naime, naši fotografi su ih snimili kako izlaze iz svog stana, a na fotografijama se jasno moglo vidjeti da je Iva u visokoj trudnoći.

image
MAJA JUROVIC/CROPIX
image
MAJA JUROVIC/CROPIX

Da je zbog svega ushićen, potvrdio nam je i Bruno koji s Ivom živi na zajedničkoj adresi. Poznati nogometaš koji inače rijetko s medijima dijeli trenutke iz privatnog života, priznao je da ga ne smeta što je otkrivena njihova slatka tajna. "Nema veze što ste doznali", raspoloženo nam je kazao Petković, dodavši da se prinovi posebno raduju njegovi roditelji Ruža i Jakov te Brunin brat Matej i sestra Iva.

image
MAJA JUROVIC/CROPIX
Linker
08. travanj 2024 18:20