LJUBAV POKREĆE

Adele procvjetala: Novi dečko, 40 kilograma manje i glazbene pobjede koje je samo čekaju

Premda od 2015. nije objavila album, britanska pjevačica Adele ne prestaje pobuđivati interes javnosti - osobito otkako je smršavjela 40 kilograma, a odnedavno i zato što ima novog dečka

Otkad je u ožujku napokon finalizirala razvod s humanitarcem Simonom Koneckim (47), s kojim ima osmogodišnjeg sina Angela, britanska pjevačka zvijezda Adele (33) doslovce je procvjetala - izgleda bolje nego ikad, a čini se i da ponovno ljubi. Na utakmici NBA finala između Phoenix Sunsa i Milwaukee Bucksa u Phoenixu pojavila se u društvu sportskog agenta Richa Paula (39), zastupnika košarkaške legende LeBrona Jamesa, koji se nježno naslonio na njezino rame dok su navijali i pritom se očito dobro zabavljali.

No, kako Adele nikada ne komentira svoj privatni život, da je na pomolu nova veza otkrio je u svom podcastu nakon utakmice ESPN-ov novinar i komentator Brian Windhorst.

image
Pjevačica uspješno održava vitku figuru koju je postigla sirtuinskom dijetom.
RONALD MARTINEZ/GETTY IMAGES

"Rich Paul je poveo svoju curu da gleda utakmicu pored LeBrona. Njegova cura je Adele. Ovo je prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti", izbrbljao se Windhorst. Adele, naravno, nije potvrdila ni opovrgla ovu vijest, no činjenica je da se iznimno rijetko pojavljuje u javnosti, pogotovo u društvu muškaraca. Dosad nije iskazala ni ljubav prema košarci, ali se zato za ovu utakmicu posebno dotjerala: odjenula je ogrtač s potpisom Vivienne Westwood ispod kojeg se nazirala njezina savršena linija, koju je istesala nakon što je 2019., nakon osam zajedničkih godina i tri godine braka, objavila da se razvodi od Koneckog.

image
Sa Simonom Koneckim provela je osam godina, a razvod su finalizirali u ožujku.
BVFU2/BACKGRID UK/PROFIMEDIA BVFU2/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Tada je, zahvaljujući sirtfood dijeti - temeljenoj na unosu namirnica za poticanje proizvodnju enzima sirtuina, koji smanjuje apetit i ubrzava metabolizam - smršavjela čak 40 kilograma. Mukom isklesanu figuru očito je uspjela zadržati, kao i dobar odnos s bivšim suprugom, s kojim ima zajedničko skrbništvo nad sinom, a kako bi im mogao biti bliže, prepisala mu je kuću u svom susjedstvu na Beverly Hillsu.

Čitajte i: Britanska pjevačica blista: Adele u senzacionalnom izdanju pratila utakmicu i potaknula šuškanja o novom dečku

Čitajte i: Penelope Cruz u emotivnoj ispovijesti oprostila se od voljene svekrve: ‘Spojila nas je sudbina‘

image
GETTY IMAGES

Imovinu od 140 milijuna funta, uglavnom stečenu zahvaljujući njezinoj karijeri, podijelili su u tišini, bez skandala i uplitanja javnosti. Adele sigurno nakon razvoda nije ostala “s gaćama na štapu”, no i bogatstvo njezinog novog dečka je impresivno. Kao jedan od najboljih sportskih agenata na svijetu Rich Paul je težak 46 milijuna dolara. No, Adeleine obožavatelje više od imovinskih kartica i novih ljubavi zanima kad će pjevačica napokon izdati dugoočekivani četvrti album. Posljednji je objavila 2015., a novi još snima i zasad je sigurno samo jedno - da na njemu neće biti pjesama o njezinom razvodu.

Linker
12. travanj 2024 13:56