Sve voli

Adele priznala da jednom tjednom jede ‘junk food‘: ‘Bez obzira što sam smršavjela i dalje znam sve o hrani‘

Glazbenica je u posljednjih dvije godine prošla pravu tjelesnu transformaciju i dok se mnogo nagađalo kakvom rigoroznom načinu prehrane se to može zahvaliti, sada je otkrila cijelu istinu.

Pjevačica koja je zadivila svijet ne samo svojom glazbom nego i transformacijom u posljednjih dvije godine u koje je Adele uspjela smršavjeti čak 50 kilograma, sada je otkrila da i dalje voli hranu i da se nije odrekla omiljenog 'junk fooda'.

Glazbenica je otkrila da jede u McDonald'su jednom tjedno, a redovito kuha i nevjerojatno začinjenu tjesteninu.

"Bez obzira na to što sam smršavjela, i dalje znam sve što se može znati o hrani. I dalje je puno jedem", kazala je 33-godišnja pjevačica za Britanski Vogue.

Čitajte i: Poslušajte Adelin novi singl 'Easy On Me': Njime je najavila novi studijski album nakon šest godina pauze

Glazbenica, koja je nedavno objavila novi singl "Easy on me" s kojim je opet oborila rekorde slušanosti, otkrila je neke svoje gastronomske tajne. Za Vogue je snimila video u kojem je iznimno točno pogodila sva tipična britanska jela iako je imala povez na očima. Usput je otkrila i poneku tajnu o sebi i svojim navikama.

Pogledajte video

"Moj posljednji obrok bi bio Chicken McNugget s Big Macom i pomfritom - to su moja tri slijeda. Jedem to i dalje bar jednom tjedno", ispričala je za modnu bibliju. No ne voli Adele samo specijalitete iz restorana brzom hranom, voli ona i tradicionalna jela.

Tako je kao najdraže jelo svih vremena izabrala nedjeljno pečenje, tradicionalno britansko i irsko jelo koje se radi od različitih vrsta mesa - od peradi do svinjetine ili govedine.

"Jako dobro ga spravljam svake nedjelja, to je omiljeno jelo i mom sinu", kazala je.

Čitajte i: Ima i ‘slatku‘ fazu: Famozna Sirtfood dijeta zbog koje je Adele smršavjela 45 kilograma dobila još bolju verziju

Radila u kafeu

Adele je otkrila da je u mladosti i sama servirala engleski doručak, kad je radila u kafeu u Tottenhamu. "Zapravo sam radila u kafeu River Lee Cafe u Tottenhamu. Počela sam samo kao pomoćni djelatnik, iznosila sam hranu i slično, ali godinu kasnije ja sam radila neke od tih doručaka. Zarađivala sam samo 25 funti za cijeli dan", prisjetila se glazbenica da joj je dnevnica iznosila oko 222 kune.

image
Adele je objavila singl 'Easy on me' te najavila izlazak novog albuma.
FERRARI/PROFIMEDIA

A osim što je uživala u jelima spremljenim po restoranima i raznim dostavama, kuhati je naučila zahvaljujući britanskom slavnom chefu Jamieju Oliveru. "Živjela sam sama, možda sam imala 18, dva mjeseca sam naručivala tone hrane preko dostave, to me užasno puno koštalo. Tada sam mislim pročitala recepte za 30 minuta, dobrog starog Jamieja Olivera i tako sam naučila osnove kuhanja", prisjetila se Adele.

Sada je već majstorica u nekim jelima, i to ne samo tradicionalnom britanskom pečenju, nego spravlja i talijanske specijalitete. "Radim nevjerojatnu - čak su to i neki Talijani rekli - nevjerojatnu začinjenu tjesteninu", pohvalila se Adele.

Linker
16. travanj 2024 07:05