proslavila rođendan

Adele nakon razvoda hrabro korača naprijed: 'Trideseta me umorila, ali ne dam se'

Iza nagrađivane britanske pjevačice je teška godina. Iako je razvod od supruga objavila tek nedavno, u njezinom braku su problemi počeli još u prosincu prošle godine. Sada je proslavila rođendan i putem Instagrama prvu put progovorila o svojim teškim trenucima.

Adele je proslavila 31. rođendan i iako je priznala da se nalazi u teškom razdoblju, napisala je kako se veseli budućnosti. Obožavatelji pjevačice koja se proslavila pjesmama koje govore o ljubavnim prekidima nadaju se kako je Adele najavila i novi album.

Uz fotografije s proslave čija su tematika bile šezdesete godine prošlog stoljeća, Adele je obožavateljima otvorila dušu i poručila im da uživaju u životu što je više moguće.

"Dolazi 31. godina... hvala Bogu! Trideseta me umorila, ali ne dam se i trudim se ostati prisebna. Bez obzira na to koliko smo ovdje, život je kompliciran u nekim trenucima. Ja sam se u posljednjih godinu dana jako promijenila i još se mijenjam, ali to je u redu. Ova godina će za mene biti velika i uložit ću sve samo u sebe. Prvi put u desetljeću sam spremna pogledati i osjetiti svijet oko sebe. Budite pristojni sami prema sebi, samo smo ljudi, idite polako, ostavite mobitel sa strane i smijte se čim više. Treba naučiti voljeti samoga sebe, tek sam sada shvatila da je to dovoljno", napisala je pjevačica na Instagramu.

Brački krah sa suprugom Simonom Koneckijem pjevačica je skrivala gotovo pola godine, a šuškanja da su u krizi krenula su još u veljači. Kao razlog rastanka nakon gotovo osam godina ljubavi mnogi navode česta putovanja zbog posla, ali i njezino "otkrivanje" novog društvenog kruga u Los Angelesu i New Yorku. Simon i Adele roditelji su šestogodišnjeg sina Angela, a u braku su posljednje tri godine.

S obzirom na to da nisu potpisali predbračni ugovor, Simon bi u džep mogao staviti pola Adelinog bogatstva koje se procjenjuje na 145 milijuna funti.

02 JAN 2012 - MIAMI  - USA
***EXCLUSIVE PICTURES - STRICTLY NOT AVAILABLE FOR WEB / TV USE***
***GERMAN CLIENTS PLEASE CONTACT ISABELLE ON 07951 332 817 OR ISABELLE@XPOSUREPHOTOS.COM IF INTERESTED AS EXCLUSIVE***
BRITISH SINGER AND MULTI GRAMMY WINNER ADELE SEEN LOOKING VERY MUCH IN LOVE AS SHE'S PICTURED WITH NEW BOYFRIEND SIMON KONECKI WHO IS THE FOUNDER OF  LIFE WATERÉTHE LOVED UP COUPLE ARE SEEN GOING FOR AN AIRBOAT RIDE IN THE EVERGLADES NATIONAL PARK IN MIAMI., Image: 112187691, License: Rights-managed, Restrictions: ***EXCLUSIVE PICTURES - STRICTLY NOT AVAILABLE FOR WEB / TV USE***
*GERMAN CLIENTS, PLEASE CALL TO AGREE FEE PRIOR TO PUBLICATION*
*UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 020 7377 2770 & +1 310 562 7073*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Prvi album Adele je objavila 2008. godine, pod nazivom '19', a 2015. godine druga uspješnica bila je album '25'. Tada je izjavila da nove albume više neće nazivati po godinama u kojima se nalazi u tom trenutku, a obožavatelji se nestrpljivo nadaju nekim novim hitovima, dok Adele sve više vremena provodi u studiju.

Linker
18. travanj 2024 17:33