Trijumf u Londonu

Adele je obnovila romansu s rodnim gradom, u publici je zajedno slušali dečko i bivši suprug

Njezini muškarci dobro se slažu, grade muško prijateljstvo u kojem nema zamjeranja i ljubomore između ostavljenog i onog kojeg voli

Na prvom koncertu u rodnom Londonu poslije petogodišnje pauze, pop diva Adele ponovila je ono što ju je proslavilo na početku karijere: pojavila se u minimalističkom outfitu, pjevala je bez impozantne prateće mašinerije i osvojila publiku. Bio je to njezin prvi koncert na festivalu u Hyde Parku od predviđena dva: kad je nedugo nakon što je započela nastup hitom "Hallo" prekinula pjevanje i uzviknula: "Tako sam sretna što sam ovdje!"činilo se kao da se ništa nije promijenilo, kao da nije ostavila rodni grad i preselila se u Ameriku, piše Variety.

image

Adele u Hyde Parku

SPLASH/PROFIMEDIA

Vrhunac večeri bio je kad je pred 65.000 gledatelja izvela stari hit "Someone Like You" samo uz pratnju klavira, a oni su zapjevali s njom. Činilo se da se pozornica trese zbog snage "pomoćnih vokala" i njezinih emocija koje su se osjetile u svakoj noti. Nije se presvlačila: elegantnom crnom haljinom upotpunjenom statement naušnicama istaknula je istesanu liniju i to je bilo to.

Zaustavljala show

image

Rich Paul, Simon Konecki, Cameron Diaz i Benji Madden zajedno su sušali koncert

MEGA/PROFIMEDIA

Ako je osjećala tremu jer je dugo nije nastupala uživo pred tolikim auditorijem u domovini, brzo je nestala. Kad se malo pustila, između pjesama je ispričala publici da se navukla na seriju "Stranger Things" i bingala je u jednoj noći, uživala u memeovima Britney Spears i vodila sina Angela na koncert Billie Eilish, što je netipično za nju. Nije to bio jedini neobičan detalj na koncertu: u VIP loži nalazio se njezin dečko (ili zaručnik), sportski menadžer Rich Paul, a pokraj njega udobno se smjestio njezin bivši suprug poduzetnik Simon Konecki s kojim je dobila 9-godišnjeg sina. Uz sadašnjeg partnera i bivšeg koji se, čini se, odlično slažu, nalazili su se njezini prijatelji, holivudska glumica Cameron Diaz sa suprugom Benjijem Maddenom, javlja Page Six. Koncert je u mnoštvu slušao i Tom Cruise, koji se jedva probio kroz obožavatelje na kraju, glumac je na koncertu proslavio i svoj 60. rođendan.

image

Tom Cruise je 60. rođendan proslavio na Adelinom koncertu u Londonu

MEGA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Adele se za rođendan vratila na društvene mreže i to potpuno bez šminke: 'Nikad nisam bila sretnija'

Tijekom dvosatnog nastupa pjevačica je morala čak četiri puta zaustaviti show kako bi pozvala hitnu pomoć za posjetitelje koncerta kojima je bilo loše zbog vrućine, dehidracije, gužve. A onda bi, kao da je ništanije omelo, nastavila gdje je stala. Ako je itko sumnjao, Adele i London obnovili su romansu. Na koncertu su pokazali da se još uvijek vole.

Linker
20. travanj 2024 12:05