Splash News
planira vjenčanje

5 godina nakon životne tragedije osmijeh joj je ponovno na licu

Američka glumica, zvijezda serije 'Glee' podijelila je sa svojim obožavateljima sretne vijesti: njezin dečko Zandy Reich odlučio ju je zaprositi, a ona je fotografijom i jednostavnim statusom otkrila da je rekla 'da'.

Glumica Lea Michele pohvalila se upečatljivim komadom nakita i objavila kako je zaručena za dečka Zandyja Reicha koji je dijamantni prsten od četiri karata sam dizajnirao. Par je u vezi nešto manje od godinu dana i prvu godišnjicu proslavit će u srpnju, a već planiraju vjenčanje. 31-godišnja glumica još je prošle jeseni dala do znanja kako je Zandy odabranik njezinog srca, a najvažnije joj je bilo da ga njezin šef, redatelj i producent Ryan Murphy odobri.

- Kada je Ryan Murphy odobrio mojeg dečka, to je bilo to. Nije mi važno što misle moji prijatelji i roditelji, njegovo mišljenje mi je najvažnije i tada sam znala da je on idealna osoba za mene – izjavila je lani Lea Michele.

EXCLUSIVE: Lea Michele and Boyfriend Zandy Reich Seen in Venice Beach For The First Time Since Mark Salling Passed Away
<P>
Pictured: Lea Michele, Zandy Reich
<B>Ref: SPL1654093  020218   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: All Access / SAF / Splash<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
All Access / SAF / Splash

Michele i Reich su dugo godina bili prijatelji prije nego su započeli vezu. Prvi put su viđeni zajedno u New Yorku kada su se vraćali s romantičnog ručka držeći se za ruke. Čini se kako poduzetnika nimalo ne smeta što je Lea poznata glumica, iako on jako cijeni svoju privatnost. Zandy Reich nema profile na društvenim mrežama, ali se zato povremeno pojavljuje na fotografijama koje Lea podijeli sa svojim obožavateljima. Čini se kako je Lea Michele napokon pronašla sreću u ljubavi nakon velikog gubitka: njezin zaručnik, glumac Cory Monteith preminuo je 2013. zbog smrtonosne kombinacije alkohola i heroina. Lea ga se i dalje svake godine sjeti i obilježi njegov rođendan i godišnjicu smrti.

Linker
18. travanj 2024 19:56