Profimedia
OMILJENA ČLANICA OBITELJI

35. rođendan Kate Middleton: 365 dana u životu vojvotkinje od Cambridgea

Vojvotkinja Catherine, supruga budućeg kralja princa Williama i jedna od najpopularnijih članica britanske kraljevske obitelji, danas slavi 35. rođendan.

Pučanku koja je 2011. godine postala vojvotkinja od Cambridgea često nazivaju novom princezom Dianom i uspoređuju je s tragično preminulom majkom najpoznatijih svjetskih prinčeva. Najveća poveznica između njih dvije je zapravo to što su u narodu omiljene i obje su doživljavane kao vrlo skromne i jednostavne, potpuno drugačije od onoga što kraljevski dvori inače predstavljaju.

Njezin besprijekoran modni stil više joj je puta osigurao titulu najbolje odjevene Britanke, ali Kate Middleton osvaja i različitim kraljevskim aktivnostima – glavna je ambasadorica za podizanje svijesti o važnosti psihičkog zdravlja. Osim kraljevskih dužnosti, poput službenih putovanja u Kanadu i Indiju koje je obavila lani, vojvotkinja Catherine velika je ljubiteljica i fotografije. Svaki od portreta njezine djece – princa Georgea i princeze Charlotte snimila je ona, a zahvaljujući odličnim uradcima početkom ove godine postala je članica prestižnog fotografskog kluba. Ove godine Kate Middleton očekuju veliki trenuci – princeza Charlotte krenut će u jaslice, princ George u školu, a jedan od najvažnijih je i svadba njezine sestre Pippe Middleton. Kakva joj je bila protekla godina provjerite u galeriji!

Linker
17. travanj 2024 14:49