Poersch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Popodnevno druženje

13 joj je godina tek: Kći samo što nije prerasla slavnu mamu, a zbog sličnosti bi ih lako zamijenili

Poznata majka i glumica Jennifer Garner i njezina kći vole provoditi vrijeme zajedno. Nakon nedjeljne mise, uputile su se na ručak, hodajući ruku pod ruku baš poput najboljih prijateljica, a bilo je nemoguće ne primijetiti da će Violet uskoro biti viša od mame.

Jennifer Garner (37) sunčanu je nedjelju odlučila iskoristiti za misu i odlazak na ručak sa svojom najstarijom kćeri Violet. Iako ima tek 13 godina, Violet sve više nalikuje majci, a uskoro bi je mogla i prerasti. Ruku pod ruku hodale su s osmjesima na licima, potpuno opuštene i neopterećene, sretne što vrijeme provode zajedno.

Pacific Palisades, CA  - Jennifer Garner treats her daughter to lunch and shopping after church. Jennifer and her daughter look nice as they enjoy their sunny day together.

BACKGRID USA 20 OCTOBER 2019, Image: 478072234, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer je za druženje s kćeri uskočila u običan sivi pulover i dvobojnu suknju s kožnim rubom te udobne oksfordice, dok je Violet bila nešto elegantnija u cvjetnoj haljini ispod koje je odjenula majicu s printom te crne kožne natikače. Osim Violet, Jennifer iz bivšeg braka s glumcem Benom Affleckom ima još 10-godišnju kćer Seraphinu i 10-godišnjeg sina Samuela.

Pacific Palisades, CA  - Jennifer Garner spends some quality time with oldest daughter Violet after attending Sunday church services together. The doting mom and her mini-me daughter walked arm and arm as they headed to the local mall for some shopping.

BACKGRID USA 20 OCTOBER 2019, Image: 478071366, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Poersch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Poersch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, s Affleckom se razvela prošle godine nakon deset godina braka i to zbog njegove ovisnosti o alkoholu, ali i nevjere. Ipak, bivšim supružnicima trebalo je tri godine da predaju papire za razvod, ali je Jennifer u međuvremenu našla novu ljubav. Početkom godine viđena je s poduzetnikom Johnom Millerom (40), a izvor za Hollywood Life rekao je da je glumica presretna u novoj vezi. "Najviše joj se sviđa to što on nije iz svijeta filma. Uživa u privatnosti i to što nisu u fokusu. Napokon je našla normalnog frajera i normalnu vezu."

Linker
19. travanj 2024 09:58