Profimedia
Millie Bobby Brown

12-godišnja glumica potpisala ugovor s najprestižnijom agencijom za modele

Znanstveno-fantastični serijal "Stranger Things" nije osvojio samo gledatelje: modni svijet jednako je zaluđen glavnim likom Eleven koji je utjelovila 12-godišnja Millie Bobby Brown i preko noći postala zvijezda, a da je itekako tražena pokazuje i ugovor koji je potpisala s jednom od najpoznatijih svjetskih modeling agencija.

Engleska glumica Millie Bobby Brown ne prestaje iznenađivati. Nakon velikog uspjeha zahvaljujući Netflixovom serijalu, mlada zvijezda neizostavna je u talk showovima i na dodjelama nagrada, a u kratko je vrijeme postala i miljenica modne industrije. Na dodjeli SAG nagrada nosila je kreaciju talijanske modne kuće Armani te je na Tjednu mode u New Yorku iz prvog reda pratila nove kolekcije za jesen/zimu. Iza sebe ima snimljenu kampanju za američki brend Calvin Klein, kreativni direktor francuske kuće Louis Vuitton Nicolas Ghesquiere izričito ju je želio upoznati, a sada je ponovno zvijezda nove kampanje i to za tenisice koje i sama nosi u popularnom serijalu "Stranger Things".

Los Angeles CA - JANUARY 29 Caleb McLaughlin, Millie Bobby Brown, Noah Schapp, Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard, At 23rd Annual Screen Actors Guild Awards - Press Room, At Shrine Auditorium In California on January 29, 2017., Image: 314566385, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A
Profimedia, Face To Face A
Zvijezde serijala "Stranger Things s osvojenim SAG nagradama: Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp i Caleb McLaughlin

Naime, brend Converse angažirao ju je u novoj kampanji "Forever Chuck" u kojoj se prisjećaju kultnih likova koji su nosili klasične Chuck Taylor tenisice: od Allison Reynolds u filmu "The Breakfast Club" do Martyja McFlyja u hitu "Back to the Future". Radi se o filmovima iz osamdesetih, a s obzirom na to da je radnja serijala smještena u isto vrijeme, Millie Bobby Brown bila je idealan odabir.

Nakon brojnih angažmana bilo je samo pitanje vremena kada će je pod svoje okrilje uzeti neka od agencija. Mlada glumica odsad je službeno pod paskom IMG models, agencije koja zastupa i modele Karlie Kloss, Joan Smalls, Ashley Graham te sestre Gigi i Bellu Hadid. Iako će modnom pistom moći prošetati tek za četiri godine, jer je CFDA zabranila da modeli mlađi od 16 godina nose revije, agencija će se odsad brinuti za njezine kampanje i reklame, jednako kao i za one slavnih glumica Julianne Moore, Liv Tyler i Winonu Ryder, koja je u serijalu "Stranger Things", čija nam druga sezona stiže krajem godine, također imala jednu od glavnih uloga.

Linker
11. travanj 2024 23:24