BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Dekica i chill

Za dugu toplu jesen: Pet serija i filmova koje nećemo moći prestati gledati na Netflixu ove sezone

Autorske i glumačke zvijezde Hollywooda preselile su s velikog platna na kućne ekrane i streaming servise, stoga donosimo pregled pet najvrućih noviteta s jednog od najpopularnijih servisa.

Treba li još ikome neki dokaz za to kako trenutno cijeli svijet živi u zlatnom dobu streaminga? Dovoljno je pogledati novitete serija i filmova koji su izdani za Netflixu za ostatak 2020. te imena poput Millie Bobby Brown i Lily Collins, ili pak Toma Hollanda i Roberta Pattinsona.

1. Away

Opasna misija na Mars koju predvodi dupla oskarovka Hilary Swank u ulozi Emme Green. Ona se osim napetosti među posadom bori i s osobnim krizama iz vlastitog doma. Autor ove serije od 10 epizoda je Andrew Hinderaker.

2. I'm Thinking of Ending Things

Psihološki horor film o ženi (Jessie Buckley) koja unatoč svojoj rezerviranosti prema dečku (Jesse Plemons), pristaje otići s njim u posjet njegovim roditeljima (Toni Collette i David Thewlis). Neočekivano skretanje s puta pokreće nadrealan niz događaja koji će otkriti njihove najveće strahove. Autor je Charlie Kaufman.

3. The Devil All the Time

Ovaj gotički triler prikazuje najbolje od najboljih mladih glumaca Hollywooda: Robert Pattinson, Tom Holland, Eliza Scanlen, Mia Wasikowska, Bill Skarsgård, Riley Keough i Haley Bennett glume niz slomljenih likova koji su živjeli u Ohiju i Zapadnoj Virginiji nakon Drugog svjetskog rata. Redatelj i koscenarist Antonio Campos u ovom psihološkom trileru okupio je veterana koji se bori sa svojim demonima, podmukli par serijskih ubojica, propovjednika s čudnim sklonostima prema paucima. Izokrenuto, apsurdno i jezivo zadivljujuće.

4. Enola Holmes

Mlađa sestra Sherlocka Holmesa, je tinejdžerica i također detektivka, zove se Enola Holmes, a glumi ju Millie Bobby Brown u istoimenoj seriji Njenu braću u filmskoj adaptaciji kriminalističkog serijala Nancy Springer glume - Sam Claflin (Mycroft) i Henry Cavill (Sherlock Holmes). nakon što njihova ekscentrična majka koju glumi Helena Bonham Carter nestane, Enola bježi iz internata kako bi joj ušla u trag. U toj avanturi tinejdžerica Holmes postaje prekaljena detektivka.

5. Emily in Paris

Romantična komedija Darrena Stara, tvorca "Seksa i grada", trebala bi izaći ove jeseni, a očekuje se da će biti najpozitivnija serija sezone. Ambiciozna Amerikanka, koju glumi Lilly Colins, penje se korporativnim ljestvama i seli u glavni grad Francuske zbog posla u prestižnoj marketinškoj agenciji. Između razvijanja strategije na društvenim mrežama, za posao i prijateljstva s kolegama, pronaći će vremena za slavlje u raskošnim outfitima - za koje je zaslužna ikona među stilistima Patricia Field.

Pročitajte i:

Princeza Anne o seriji 'The Crown': Najviše ju nasmijava frizura glumice koja ju je utjelovila

Sofia Loren u ulozi koja je favorit za Oskara: Ikona zlatnog doba Hollywooda se vraća filmu

Volite serije o uređenju interijera? Ove četiri emisije će vas oduševiti i mnogočemu naučiti!

Uzbuđenje na svim stranama: Direktor Netflixa otkrio detalje o megaugovoru sa Sussexima

Linker
19. travanj 2024 11:43