Tomislav Jelinčić izgubio je voljenog oca
 Sandra Šimunović / Hanza Media
Tuga zbog odlaska

Voditelj Tomislav Jelinčić doživio veliki gubitak: 'Tata. Zbogom...'

Riječi podrške i sućuti RTL-ovom voditelju i uredniku Tomislavu Jelinčiću stižu sa svih strana. Oprostio se ovih dana od svog oca.

Tužnom objavom RTL-ov voditelj i urednik Tomislav Jelinčić oprostio se od svog voljenog oca. Objavivši fotografije koje će ga zauvijek podsjećati na njega, Tomislav je uputio i dirljive riječi: "Jedan. Nebo. Pjesnik. Izazov. Hvala. Original. Tuga. Dom. Urnebes. Neobrana. Tata. Zbogom...", napisao je u objavi ispod koje su se nizale poruke pune sućuti i potpore Tomislavu i njegovoj obitelji.

Dirljive riječi Tomislavu je uputila kolegica Ana Brdarić Boljat

Oglasila se i njegova dugogodišnja kolegica Ana Brdarić Boljat, rekavši da sve prolazi, a samo sjećanja ostaju. "Sve prolazi - samo sjećanja ostaju. S vremenom samo ona koja donose osmijeh i ponos što su bili naši", napisala je Brdarić Boljat voditelju s kojim surađuje blisko već dugi niz godina na RTL televiziji.

Zagreb, 140214.
RTL televizija.
Na fotografiji: Tomislav Jelincic, urednik i voditelj na RTL televiziji.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / Hanza Media
Urednik i voditelj Tomislav Jelinčić nikada nije krio koliko mu je obitelj u životu važna. I tijekom najtežih dana oni su uz njega. Nije izostala niti podrška ljudi iz poslovnog kruga.

Tomislav Jelinčić nikada nije krio koliko mu je obitelj važna, ona iz koje je došao kao i ona koju je sam stvorio sa svojom suprugom Ivanom. Upravo iz obitelji crpi i u najtežim danima potporu i utjehu.

Čitajte i:

Prije tri mjeseca izgubila je oca, a sada majku čuva od zaraze: 'Ajde, mama, izdrži još ovo'

Romina Knežić o boli koja ne prestaje: 'Nedostaje mi očevo rame'

Najteži dani u životu Romine Knežić: 'Nakon duge tri i pol godine morala sam kapitulirati...'

Tužne riječi nekadašnje zvijezde HRT-a lome srce: 'Nismo tada puno imali, ali imali smo sve... Fališ'

Linker
16. travanj 2024 09:17