Josip Vrlić, Tomislav Stipo Samardžić
 Filip Popović
novogodišnji kalendar

Vaterpolisti Mladosti uskočili u neobične uloge i pokazali nam 'Zakaj vole Zagreb'

Vaterpolisti Mladosti i ove godine su pripremili novogodišnji kalendar, a 2020. godinu posvetili su gradu Zagrebu pa ih imamo priliku vidjeti u neuobičajenim ulogama.

Kroz 12 mjeseci ovi sportaši i aktualni pobjednici Regionalne vaterpolo lige te Kupa Hrvatske, vode nas kroz zagrebačke znamenitosti, događaje i zanimanja. Kalendar koji su pripremili nosi naziv "Zakaj volim Zagreb".

"S veseljem smo uskočili u uloge koje će prikazati najbolje od Zagreba. Ovo je razglednica našeg grada koja prenosi poruku koliko zapravo volimo grad u kojem živimo i za koji igramo!" – izjavio je Lovre Miloš koji je uskočio u šestinsku nošnju i jedno jutro bio u ulozi prodavača na Dolcu.

Filip Popović
Lovre Miloš

Filip Popović
Konstantin Kharkov

Na dvanaest stranica javnosti će predstaviti lokacije i događaje te zanimanja karakteristična za hrvatsku metropolu. Pokazali su i kako se puca grički top, kako je biti dirigent Zagrebačke filharmonije, vozač starog zagrebačkog automobila ili pak kako se proizvode licitarska srca. Matias Biljaka jedno je rano jutro gasio gornjogradske fenjere, Cosmin Radu proizveo je ženski Cahun šešir.

Filip Popović
Matias Biljaka

Filip Popović
Jerko Anzulović

Filip Popović
Cosmin Radu

Filip Popović
Luka Bukić, Jerko Jurlina

"Snimanje ovogodišnjeg kalendara bilo je jako zanimljivo. Josip i ja krasit ćemo prosinac. Fotografije smo snimali prvi dan Adventa u Zagrebu obučeni kao Djeda Mrazovi. Djeca su nam prilazila, fotografirala se. Jedno zaista novo iskustvo koje ću dugo pamtiti!", kazao je Tomislav Stipo Samardžić koji se našao u ulozi Djeda Mraza.

Filip Popović
Josip Vrlić, Tomislav Stipo Samardžić

Filip Popović
Luka Bajić, Aljoša Kunac

Linker
18. travanj 2024 23:35