Ivan Posavec
Biste li je prepoznali?

Tereza Kesovija oduševila fotografijom iz mladosti: 'Takva vedrina, ljupkost i ljepota'

Stare fotografije uvijek nam izmame osmijeh na lice, pogotovo kada su na njima neke osobe koje ne bismo prepoznali pa se onda iznenadimo kakvi su bili u mladosti. Naša domaća glazbena diva na svom je Instagramu podijelila staru fotku iz vremena kada je prvi put nastupala u javnosti.

Vađenje starih fotografija iz "naftalina" i prisjećanje na lijepe trenutke iz mladosti jedna je od omiljenih aktivnosti poznatih domaćih lica.

I ona se prihvatila izazova: Jadranka Kosor oduševila društvene mreže nikada viđenom fotkom

Nakon Jadranke Kosor, koja je pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica s dugom kosom u minici, staru crno-bijelu fotografiju sada je objavila i glazbena diva s ovih prostora, Tereza Kesovija.

"Dobila sam danas ovu fotografiju iz mojih srednjoškolskih dana koja me je baš dirnula. Na slici smo Maja, majka poznate novinarke Ane Vela (lijevo dolje), Nela, Majina sestra (desno gore), Branka, moja prijateljica iz razreda (desno dolje) i ja. Sve četiri smo članice zbora Dubrovačkog radija i tu sam prvi put nastupila javno (osim u crkvi), a radijski program je išao uživo", napisala je Tereza ispod fotografije.

tereza kesovija zagreb 10042016 foto posavec
Ivan Posavec
Tereza je jednom prilikom otkrila kako je tajna njezine vitalnosti urođeni optimizam i želja za radom.

Terezi se upravo u tom trenutku rodila ljubav prema javnim nastupima, a fotografija je oduševila mnoge njezine fanove koji su joj ostavili brojne komentare poput: "Prekrasna mladost! Takva vedrina, ljupkost i ljepota! A sve to spontano, bez šminke i bez stotine čuda i kemija na licu", "Ovo je stvarno jedan najljepši Uskrsni poklon, predivna fotografija koja budi osjećaje i emocije. Hvala Tere što ste podijelili ovakvu radost"...

U nedavnom intervjuu za magazin Gloria, Tereza je otkrila da je od obožavatelja jednom prilikom dobila zaista neočekivan poklon - crveno donje rublje za jednu Novu godinu. Također, rekla je kako je tajna njezine vitalnosti vrlo jednostavna: "Moj urođeni optimizam i želja za radom".

Čitajte i:

Linker
16. travanj 2024 04:29