Profimedia, INSTAR Images
Nisu odustali

Stigao sin! Nakon najveće tragedije, ponovno slave: Alec i Hilaria Baldwin dočekali i peto dijete

Instruktorica joge i njezin slavni suprgu prošle su godine proživljavali pakao. Čak dva puta su izgubili dijete, ali se nisu obeshrabrili. Želja za petim djetetom im se napokon ostvarila.

Iako su prošle godine proživljavali pakao, glumac Alec Baldwin i njegova supruga, instruktorica joge Hilaria Baldwin dobili su peto dijete. Ponosna majka sretnom se viješću odmah pohvalila na Instgaramu, objavivši fotografiju na kojoj drži novorođenog sina, a pored nje je suprug Alec.

"Jučer smo dobili dijete. Savršen je i izvan sebe smo od sreće. Ime otkrivamo kasnije", napisala je Hilaria ispod fotografije.

Ona i Alec s malenim sada imaju ukupno petero djece - kćer Carmen te sinove Rafaela, Leonarda i Romea, dok Alec s bivšom suprugom Kim Basinger ima i kći Ireland.

NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 26:  Hilaria and Alec Baldwin attend the Women's Singles first round match between Maria Sharapova of Russia and Serena Williams of the United States during day one of the 2019 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on August 26, 2019 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City.  (Photo by Matthew Stockman/Getty Images)
Getty Images
Alec i Hilaria su u braku već osam godina.

Čak dva pobačaja u šest mjeseci

Protekla godina za slavni je par bila jako teška jer je Hilaria u manje od šest mjeseci imala dva pobačaja. Naime, na liječničkom pregledu otkrili su da bebino srce ne kuca, što ih je bacilo u očaj.

"Neizmjerno nam je teško s vama podijeliti najtežu vijest da smo danas izgubili našu bebu koja je imala četiri mjeseca. Iako smo u ovom trenutku potpuno shrvani, skupit ćemo snage kako bi prebrodili i ovu tragediju. Neizmjerno smo sretni što već imamo četvero zdrave djece i čvrsti u zajedničkoj namjeri da ne ispuštamo iz vida", objavila je tada Hilaria.

No, čak ni nakon dvije izgubljene trudnoće, nisu odustali od petog djeteta. Nakon što su na novom pregledu čuli otkucaje srca njihove bebe, znali su - to je to, peta beba je na putu.

"Pustit ću bebu da govori jer ja nemam riječi kojima bih opisala kako se osjećamo zbog ovog zvuka", napisala je instruktorica joge koja je sa slavnim glumcem u braku od 2012. godine.

Čitajte i:

Slavna mama se fotografirala u donjem rublju s povećim trudničkim trbuhom i zavapila: 'Na pola sam puta'

Dvije trudnoće izgubila je u kratkom roku, no nije se predala! Baldwinovi podijelili sretnu vijest

Poznati par shrvan od boli: Najteže vijesti stigle nakon četvrtog mjeseca trudnoće

Linker
19. travanj 2024 15:27