Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia
Sreća je velika

Slavni redatelj u 57. godini prvi put postao otac i to s 20 godina mlađom pjevačicom

Da za očinstvo nikada nije kasno, dokazao je i Quentin Tarantino koji je, kao i mnogo njegovih vremešnih kolega, dobio dijete u šestom desetljeću života. Sretnu vijest priopćio je njegov glasnogovornik te otkrio da je riječ o sinčiću.

Redatelj Quentin Tarantino (56) prvi put je postao otac i to u 57. godini. Tako se pridružio "klubu" starijih očeva, a sina je dobio sa suprugom Daniellom Pick.

"Daniella i Quentin sretni su da mogu objaviti vijest o rođenju njihovog prvog djeteta. Dječak se rodio 22. veljače 2020. godine", priopćio je glasnogovornik slavnog para.

Nikad nije kasno: Aki Rahimovski bebu dobio prije tri mjeseca, no nije on jedini slavni vremešni tata

Quentin i Daniella vjenčali su se u studenom 2018., a sretnu vijest da očekuju dijete objavili su istim putem u kolovozu prošle godine. Vjenčanje je bio tajno, a ceremonija je bila tradicionalna židovska u Beverly Hillsu s najužim krugom obitelji i prijatelja.

Quentin Tarantino and Bride Danielle Prick Leave His Wedding Reception at Mr Chow.
29 Nov 2018, Image: 399002655, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Quentin i Danielle vjenčali su se 29. studenog 2018. godine

Prvi put su se upoznali još 2009. godine te su bili u vezi do 2015. kada su na neko vrijeme prekinuli. Ipak, uspjeli su izgladiti nesuglasice i dvije godine nakon se i zaručili. Kako navode izbori bliski paru, njihov sin rodio se u Ichilov bolnici u Tel Avivu u Izraelu, što ne čudi, budući da je Daniella pjevačica podrijetlom iz Izraela, a njezin otac poznati je izraelski pjevač i autor.

LONDON, ENGLAND - JULY 30:  Director Quentin Tarantino and Daniella Pick attend the
Getty Images

Quentin je u jednom intervjuu rekao kako posao utječe i upravlja njegovim slobodnim vremenom, a taman prije vjenčanja završio je snimanje svog filma "Bilo jednom...u Hollywoodu".

"Kad snimam film, ne radim ništa drugo. Nemam suprugu. Nemam dijete. Ništa mi ne smeta", izjavio je 2009. godine, no stvari su se sada promijenile, a Quentin će morati malo posložiti prioritete. "Bilo jednom...u Hollywoodu" njegov je deveti film, a kazao je kako će otići u mirovinu kada snimi deseti film.

Linker
19. travanj 2024 05:48