face to face / Face to Face / Profimedia
Stvoreni jedno za drugo

Romantika na najjače: Slavnoj glumici priredio nezaboravne zaruke, a prsten oduzima dah!

Kći glazbenika Phila Collinsa, Lily, zaručila se za redatelja Charlieja McDowella nakon godinu dana veze. Prije tri godine rekla je kako želi pronaći nekoga tko će ju voljeti kakva zaista jest, a čini se da je nakon mnogih neuspjelih veza konačno našla pravoga.

Glumica Lily Collins na Instagramu je objavila romantične fotografije na kojima pozira sa svojim dečkom, redateljem Charliejem McDowellom ispred predivne kulise od kamenih stijena. Par je razmjenjivao poljupce, a glumica je cijelo vrijeme pokazivala prsten s velikim kamenom, čime je potvrdila se zaručila.

"Cijeli život sam čekala na tebe i ne mogu dočekati provesti ostatak život s tobom", napisala je Lily koja je u vezi s Charliejem godinu dana. No, čini se da je Charlie shvatio kako je ona prava i odlučio "kleknuti".

Njezine kolegice Ashley Tisdale i Ciara bile su oduševljene ovom sretnom viješću pa su Lily uzbuđeno čestitale u komentarima, napisavši: "Čestitam!!" i "Tako sam sretna zbog vas! Volim te Li Li boo".

Charlie je na svom Instagramu također podijelio sličnu fotografiju kao i njegova zaručnica te napisao da mu je "osvijetlila život u neizvjesno i mračno doba".

Slavni par neko je vrijeme skrivao svoju vezu, a da su i službeno par, otkrili su prošle godine. Kći glazbenika Phila Collinsa je tri godine prije u jednom intervjuu izjavila kako želi pronaći pravu osobu za sebe.

New York, NY  - Lily Collins and Charlie McDowell step out for ice cream at Cha Cha Matcha during NYFW in NYC. The pair were all smiles as they enjoyed their icy treats, Charlie with an ice cream, Lily with an iced drink.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 469627985, License: Rights-managed, Restrictions: DO NOT ALTER SET OR CROP PHOTOS, Model Release: no, Credit line: Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Lily i Charlie nakon samo godine dana veze zaključili su da žele život provesti zajedno.

"Imala sam nekoliko dobrih i loših veza. Želim nekog tko me nasmijava. Trebam jednostavno biti dovoljna. Želim da me taj netko prihvaća i u pidžami i u glamuroznoj haljini", rekla je Lily koja je do sad bila u vezi s glumcima Zacom Efronom, Chrisom Evansom, Jamiejem Campbellom Bowerom i Taylorom Lautnerom.

Čitajte i:

Paparazzi otkrili njezinu tajnu: Slavna glumica u tajnosti se udala i čeka dijete, fotografije ne lažu!

Lijepe vijesti u grčkoj kraljevskoj obitelji: Ženi se najmlađi sin kralja Konstantina II.

Nakon tri propala braka, ponovno pred oltar: Dennis Quaid oženio 39 godina mlađu studenticu

Linker
20. travanj 2024 04:35