HNK press
jesen uz hit predstavu

Povratak dive: Zrinka Cvitešić ponovno igra u predstavi 'Tko pjeva, zlo ne misli'

Za ulogu Ane Šafranek u predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli' dobila je Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju glumicu i zato se ulozi vraća s posebnom pažnjom. Predstava se može pogledati 1., 3. i 26. listopada u zagrebačkom HNK.

Zrinka Cvitešić, naša kazališna i filmska zvijezda, nakon odigranih predstava u slavnom londonskom kazalištu "The Bridge", ponovno nastupa u velikoj hit predstavi "Tko pjeva zlo ne misli" u režiji Renea Medvešeka Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

U Londonu je sa slavnom Zoë Wanamaker nastupala u predstavi "Two Ladies" o dvije prve dame Brigitte Macron i Melaniji Trump, koje na marginama svjetskog summita, jedna drugoj otkrivaju velike tajne. Jedina naša glumica dobitnica najprestižnije britanske nagrade Laurence Olivier, za ulogu Ane Šafranek u 'Tko pjeva zlo ne misli' Zrinka Cvitešić dobila je Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju glumicu.

HNK
Zrinka je u predstavi pokazala i pjevački talent...

Zrinka se uz glumu bavi i uzgojem maslina, za što je nagrađena krajem veljače. Na Braču ima maslinik koji broji 150 stabala, a otvorila je i OPG. Godinu ranije dobila je zlatnu medalju za sortno ekstra djevičansko maslinovo ulje koje proizvodi, a primila je i povelju 'Cvit masline' za promicanje maslina i maslinova ulja kroz kulturu.

Čitajte i:

Odvažni korak Zrinke i Nike: Uživaju kraj mora i razmišljaju o nekretnini na ovom lijepom otoku

Mukotrpno su radili, no novac nisu tek tako potrošili! Oni igraju na više polja, svojim strastima dali su šansu

Hrabar modni iskorak u Londonu: Večer za pamćenje u kojoj je Zrinka Cvitešić pomela konkurenciju

Linker
22. travanj 2024 11:36