Ella Dvornik nada se da će se vratiti na kilažu prije trudnoće
 Instagram / Ella Dvornik
Traže joj 'dlaku u jajetu'

Ponovno 'opleli' po Elli Dvornik: Novi video izazvao je lavinu komentara, a sve zbog njezinog izgleda

Pratitelji influencerice napali su je u komentarima jer nije skinula šminku prije spavanja pa se probudila s razmrljanom maskarom te odmah išla hraniti najmlašu kćerkicu.

Domaća influencerica Ella Dvornik svojim fotografijama, snimkama i komentarima na društvenim mrežama često izaziva svakakve reakcije. Njezini pratitelji, bili oni ujedno obožavatelji ili ne, traže joj 'dlaku u jajetu', nalaze greške, dijele neželjene savjete ili pak suosjećaju s njom i njezinim svakodnevnim majčinskim avanturama.

Ovoga puta, Ella je humorističnim videom na Instagramu željela pokazala kako izgleda svako jutro u obitelji Dvornik-Pearce kada hrani drugu kći, malenu Lumi Wren.

"Rekla bih 'tag nekog tko je ovakav ujutro' al brijem da smo svi takvi i bez djece", napisala je ispod videa. U njemu ne bi bilo ništa sporno da se Ella nije probudila s razmrljanom šminkom ispod očiju koja je uzrujala njezine fanove pa su je neki odmah napali.

"Još kad bi prala facu prije spavanja od šminke bilo bi super. Užas", napisala je jedna pratiteljica, vidno pogođena time što Ella ujutro nije svježeg, opranog lica izašla pred kameru.

Druga pratiteljica joj nije ostala dužna, odgovorivši: "Skroz nepotreban komentar.... Iako mi je higijena na visokoj razini, uz djecu sam x puta zaspala ne samo sa šminkom, nego i potpuno obučena u "dnevnu" odjeću i neotuširana... Besmisleno je komentirati ono što nisi iskusila". Našlo se tu još svakakvih napada i komentara obrane, no Ella je izbrisala sve koji se dotiču sporne teme jer, očito, nije htjela ulagati energiju u to.

Od tragedije spasio ju je carski rez

U nedavnom ekskluzivnom intervjuu za magazin Gloria, Ella je govorila o rođenju druge kćeri i kako se suočila sa strahom za zdravlje svog supruga u vrijeme pandemije. Naime, Ella je imala problema s kolestazom, odnosno nepravilnim radom žuči tijekom trudnoće pa je Lumi rodila pet tjedana prije termina. Od prave tragedije spasio ju je hitni carski rez.

Vedran Peteh

- Kolestaza može biti pogubna za dijete dok je u majčinoj utrobi, a Lumin CTG test na zadnjoj je kontroli bio toliko loš da liječnici s porođajem nisu htjeli čekati ni sekunde. I s Balie sam imala isti problem, no kod Lumi je bilo puno alarmantnije. Moram još jednom pohvaliti osoblje rodilišta Podobnik gdje sam rodila i Balie. Samo zahvaljujući njihovoj profesionalnosti i brizi porođaj neću pamtiti kao teško iskustvo. Lumi je kratko bila u inkubatoru, a u rodilištu smo ostale malo više od tjedan dana - rekla je Ella.

Zbog Charlesovih problema s astmom odmah su morali prekinuti sa svim vanjskim aktivnostima kako bi smanjili rizik od zaraze. Zadnji napadaj je bio toliko jak da je mislio kako ima srčani udar.

- Uz to što nisam mogao disati, jako me boljelo u prsima, činilo mi se kad da se cijeli svijet sručio na njih. U tih par minuta mislio sam da neću preživjeti. Bilo je stvarno gadno. U bolnici sam proveo pet dana, najtužnijih, jer je Balie 12. studenog slavila drugi rođendan, a ja nisam mogao biti s njom. Liječnici me čak ni na moju odgovornost nisu htjeli pustiti iz bolnice - prisjetio se Charles.

Čitajte i:

Ella Dvornik ekskluzivno o rođenju druge kćeri: 'Od prave tragedije spasio me carski rez'

Starija kći Elle Dvornik uplašila roditelje: 'Počela sam zaključavati sve sobe u stanu'

Ella Dvornik u strahu od drugog porođaja govori o svom iskustvu s Balie: Evo što joj je bilo najgore

Ella Dvornik: 'Charles i ja širimo biznis'

Linker
19. travanj 2024 16:47