Getty Images
Objavljen policijski izvještaj

Otkriveni detalji tragične smrti Glee zvijezde: Vikala je u pomoć, ali je nažalost nitko nije čuo

Američka glumica Naya Rivera nestala je nakon što je sa svojim sinom otišla na kupanje. Brodom su otplovili na jezero, a nekoliko sati kasnije policija je pronašla dječaka samog, a njeno beživotno tijelo pet dana kasnije. Prvi puta policija je objavila izvještaj iz kojeg se vidi što se zapravo dogodilo.

Zvijezda serije 'Glee' Naya Rivera (33) tragično je preminula početkom srpnja kada se utopila u jezeru Piru u američkoj saveznoj državi Kalifornija. Tada je, podsjetimo, s četverogodišnjim sinom Joseyem otišla na izlet brodom. Međutim, ono što je trebao biti lijepi ljetni dan pretvorilo se u tragediju koja je danima punila novinske stupce.

Skupila je snage da spasi sina, no ne i sebe. Naya je poginula spašavajući svoje dijete

PIRU, CALIFORNIA - JULY 09:  An emergency response vehicle sits in a parking lot near a danger sign warning visitor of hazards for swimming and wading at Lake Piru, where actress Naya Rivera was reported missing Wednesday, on July 9, 2020 in Piru, California.  Rivera, known for her role in
Getty Images
Naya je nestala 9. srpnja ove godine na jezeru Piru.

Naime, nekoliko sati nakon što je sa sinom isplovila gliserom, dječak je pronađen kako spava. Na sreću, na sebi je imao prsluk za spašavanje.

Iako je potraga za glumicom trajala čak pet dana, nije urodila ishodom kakvog smo priželjkivali, jer je na kraju pronađeno Nayino beživotno tijelo.

WESTWOOD, CA - FEBRUARY 02:  Naya Rivera and Josey Hollis attend the premiere of Warner Bros. Pictures'
Getty Images
Nakon dva mjeseca Nayin sin Josey je uspio "baciti novo svijetlo" na nesretni događaj...

Mjesecima nije bilo nikakvih detalja o ovoj tragediji, a sada E! News piše kako je njezin sin policiji opisao što se dogodilo. Naya je, navode, sa sinom skočila u jezero kako bi zajedno plivali i nakon nekog vremena pomogla mu je da se popne natrag na gliser.

"Kada je pomogla sinu da se popne na brod počela je vikati u pomoć i mahala je rukama u nadi da će je netko vidjeti. Nekoliko sekundi kasnije, nestala je ispod površine"piše u najnovijem i dopunjenom izvješću policije čiji sadržaj prenose mediji u Americi.

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 16:  (L-R) Actor Mark Salling, actress Naya Rivera and actress Heather Morris attend the Paley Center for Media's Paleyfest 2011 Event honoring
Getty Images
Naya s kolegama iz serije koja ju je proslavila - Markom Sallingom i Heather Morris.

Naya Rivera preminula je u dobi od 33 godine. Njezino tijelo pronađeno u jezeru nakon pet dana potrage

U spomenutom izještaju piše i kako glumica nije imala na sebi prsluk za spašavanje, kao što ga je imao njezin sin, iako joj je mladić koji joj je iznajmio gliser to savjetovao. Ona je, istaknuto je u izvještaju - to odbila, no on joj ga je svejedno ubacio u brod. Nažalost, kao što znamo, Naya ga je obukla samo Joseyu, ali ne i sebi.

Policija je potvrdila kako je mladić govorio istinu, jer su u brodu pronašli prsluk koji joj je možda mogao spasiti život. Policijski izvještaj otkrio je i što je Naya imala u torbici. Uz osobnu iskaznicu i mobitel pronašli su i recept za amfetamin. U gliseru su, pak, pronašli i tri limenke piva od kojih je jedna bila prazna.

BEVERLY HILLS, CA - DECEMBER 04:  Actors Naya Rivera (L) and Ryan Dorsey attend the March Of Dimes Celebration Of Babies Luncheon honoring Jessica Alba at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on December 4, 2015 in Beverly Hills, California.  (Photo by Joe Scarnici/Getty Images for March Of Dimes)
Joe Scarnici/Getty Images
Naya Rivera i Ryan Dorsey snimljeni 2015.

Fizičkih posljedica od ove tragedije njezin sin nema, no psihičke će, ističu izvori bliski obitelji, vjerojatno imati cijeli život. Podsjetimo, Josey je bio Nayino jedino dijete koje je dobila u vezi s Ryanom Dorseyjem (37). Nakon razvoda, par je dijelio skrbništvo, a iako su od tada prošle dvije godine, njezin bivši suprug nije mogao skriti šok, tugu i suze. Iako je dugo izbjegavao medije i javne istupe, kad se oglasio, mnoge je dirnuo svojim riječima.

"Ovo je tako nepravedno. Nema riječi kojima bih mogao opisati prazninu koju si ostavila u srcima svih nas. Ne mogu vjerovati da je ovo sada naš život. Ne znam hoću li u to ikada moći vjerovati. Maloprije si bila tu... uživali smo s našim sinom dan prije nego ste otišli na jezero. Život stvarno nije pravedan", napisao se Ryan na Instagramu i Twitteru uz fotografiju Naye i Joseya.

ČITAJTE I:

Bivši muž tragično preminule glumice potpuno slomljen: 'Ne znam hoću li ikada moći u to vjerovati'

Dirljivo pismo bivše ljubavi tragično preminule glumice: 'Još sam u šoku, hvala ti Naya'

Nestala zvijezda serije 'Glee'! Glumica sa sinom otišla na izlet brodom, maleni pronađen sam

Linker
15. travanj 2024 21:30