Promo / RTL
Život na vagi

Odobrila i Marijana! Omiljena trenerica postaje voditeljica: 'Ovo je dobar izlazak iz zone komfora'

Sanja Žuljević, koja je u tri sezone showa "Život na vagi" bila trenerica kandidata, mijenjat će u ovoj sezoni Marijanu Batinić, koja je na rodiljnom dopustu. I ona je odobrila svoju zamjenu.

Peta sezona showa "Život na vagi", jednog od omiljenih TV formata gledatelja posljednjih godina, starta uskoro na RTL-u, a voditeljsku palicu od Marijane Batinić, koja je na rodiljnom dopustu, preuzet će Sanja Žuljević, trenerica u prve tri sezone.

Kad me izvršni producent showa, Vanja Meandžija, zvao na sastanak, posljednja misao u glavi je bila da zove zbog toga.

"Ali nakon predstavljanja ideje, kraćeg razgovora u kojem smo, između ostalog i spomenuli da je to već isprobano (u Americi su to isto napravili s trenerom Bobom Harperom) i prolaska kroz detalje kako će ta uloga zaista i izgledati, već sam bila poprilično sigurna da ću pristati. Nakon što sam prespavala i stavila sve u životni raspored definitivno sam odlučila pristati. Ipak je to dobar izlaz iz zone komfora za mene", kaže Sanja Žuljević, koja je punu podršku dobila i od Marijane.

Promo / RTL
Nakon što ju je nazvao producent showa, Sanja je vrlo brzo odlučila prihvatiti novi poslovni izazov.

Mare je bila super, dala mi je puno riječi podrške između kojih i priznanje da je i ona bila jedan od inicijatora ove ideje.

"Svakako mi je dala do znanja da vladam time i da ću se bez problema jako brzo ubaciti u taj film, ali u svom stilu", kaže nova voditeljica te priznaje da su i kandidati, koje će gledatelji uskoro upoznati, bili poprilično iznenađeni kada su vidjeli nju u ulozi voditeljice.

Promo / RTL
Ideju o tome da je mijenja upravo Sanja - blagoslovila je i sama Marijana Batinić.

Sanja najavljuje i da je pred natjecateljima, trenerima Majom Ćustić i Edinom Mehmedovićem, pa tako i pred gledateljima RTL-a potpuno drugačija i posebna sezona, počevši od toga da se nakon Zagreba, Samobora i Crikvenice ova sezona snima u Slavoniji.

A što se to sprema, kakve novosti mogu očekivati obožavatelji showa i tko će se u petoj sezoni okruniti titulom "najvećeg gubitnika", gledatelji će doznati ove jeseni na RTL-u!

Čitajte i:

Slatko iščekivanje je gotovo! Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić dočekali drugo dijete

Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Otkrila nam je što planira u narednim mjesecima

Marijana Batinić ponosna na bivšu natjecateljicu showa koja je skinula sto kilograma: 'Smršavjela si još i jako si lijepa'

Trenerica iz 'Života na vagi': Ne vjerujem u dijete, tri zlatna pravila svatko može usvojiti'

Linker
18. travanj 2024 08:26