Glazbena poslastica

Nakon više od godinu dana u Zagrebu: Josipa Lisac nastupa na ekskluzivnom koncertu

Koncert dive Josipe Lisac u dvorištu ALU 25. rujna 2020. prvi je u nizu nastupa koji će se održati krajem rujna u tom intimnom prostoru.

Naša najveća glazbena umjetnica na intimnom nastupu u prekrasnom ambijentu dvorišta ALU podsjetit će na svoj prebogati katalog pjesama te premijerno u Zagrebu izvesti i svoj aktualni single “Daleko”.

Ovo će biti prvi Josipin zagrebački koncert nakon Šalate u srpnju 2019., kada je nastupila na rasprodanoj pozornici u centru grada, pred 4500 ljudi. Nažalost, globalna situacija rezultirala je time da je njezin idući koncert na svega 10 posto kapaciteta od Šalate, što će vrlo vjerojatno značiti i brzu rasprodaju.

Limitiran broj posjetitelja

LAA će u suradnji s Akademijom likovnih umjetnosti u Zagrebu krajem rujna organizirati niz koncerata koji će se dogoditi u njezinom dvorištu u Ilici 85. Svi nastupi bit će limitiran na svega 400 posjetitelja, uz pridržavanje svih aktualnih epidemioloških mjera i preporuka. Prvi u nizu koncert je Josipe Lisac i na rasporedu je u petak, 25. rujna.

Samo 400 ulaznica po cijeni od 160 kuna u prodaju kreće ovaj petak, 11. rujna od devet sati na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana.

Pročitajte i:

Josipa Lisac prekinula šutnju: 'Živimo u društvu s poljuljanim ljudskim i kulturnim vrijednostima'

Prizor za pamćenje: Baš poput dive Josipa Lisac pozirala je u kupaćem kostimu i oduševila fanove

Bare jači od korone: Ekskluzivan koncert s limitiranim brojem ulaznica za sve ljubitelje rocka

Ljeto u Tehničkom do listopada: Zbog velikog interesa još ćemo uživati u skrivenom parku

Linker
08. veljača 2023 06:59