MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
I njoj je svanulo

Nakon dva propala braka i problema s alkoholom, glumica pronašla sreću: Zaručila se na poseban dan

Nakon što se dugo oporavljala od ovisnosti i išla na rehabilitaciju, Heather Locklear, zvijezda serije Merlose Place, konačno ima razlog za slavlje. Naime, njezini članovi obitelji potvrdili su da se glumica uskoro udaje i to za svoju srednjoškolsku ljubav.

Američka glumica Heather Locklear (58), koju smo davno gledali u seriji Melrose Place, paparazzi su neki dan uhvatili s velikim dijamantnim prstenom, što je odmah pokrenulo špekulacije da se zaručila za dugogodišnjeg dečka Chrisa Heissera.

Locklear, koja iza sebe ima dva propala braka, s Tommyjem Leejem i Richiejem Samborom, sreću je pronašla u srednjoškolskoj ljubavi.

Sretnu vijest potvrdili su članovi njezine bliske obitelji za strane medije rekavši da se par zaručio krajem travnja i to na poseban dan - glumičinih godinu dana trijeznosti.

Naime, Locklear je posljednjih nekoliko godina imala problema s alkoholom, a njezina ovisnost često ju je uvlačila u neugodne situacije. Zbog toga je na neko vrijeme prošle godine prekinula s Heisserom, no ubrzo mu se vratila pa joj je on odlučio pomoći u odvikavanju. Locklear je potom krenula na rehabilitaciju te se čini da s njom sada sve u redu.

112359, LOS ANGELES, CALIFORNIA - Friday January 31, 2014. A makeup-free Heather Locklear does some shopping at XIV Karats in Los Angeles., Image: 183413264, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
Heather Locklear probleme s alkoholom i opijatima ima još od 2008. godine nakon rastave s Richijem Samborom.

"Zaista su sretni zajedno. Njezina obitelj, roditelji, cijela rodbina i njena kćer podržavaju je u odluci da se ponovno uda i uzbuđeni su zbog nje", rekao je izvor blizak slavnoj glumici. Inače, s bivšim supružnikom Richijem Samborom ima 22-godišnju kćer Avu, a problemi s alkoholom i opijatima počeli su upravo nakon rastave sa Samborom 2008. godine, kada je imala prvi od mnogih živčanih slomova.

Čitajte i:

Alkohol ostavio traga, ovu glumicu više nije za prepoznati

Nova tuga uvukla se u život ionako nesretne glumice

Liječenje još traje: Slavna mama kćeri poslala dirljivu poruku nakon izlaska iz bolnice

Linker
23. travanj 2024 23:56