Mirela Holy
 Ranko Suvar / CROPIX / CROPIX
Svatko ima svoje brige

Mnogi ne vjeruju što muči Mirelu Holy ovih dana: 'Čovjek je najopasnije biće na Zemlji'

Bivša političarka u potkrovlju kuće pronašla je mrtvu životinjicu, a cijelo iskustvo podijelila je na Twitteru... Neki se glasno pitaju - što je s njom? Ne sumnjamo da će se razviti opaka rasprava na društvenim mrežama...

Društvene mreže posljednjih tjedana pravi su izvor informacija, inspiracije što raditi u karanteni, neki skrenu u laganu paniku, drugi se prave cool, bivša ministrica zaštite okoliša Mirela Holy, pokazala je da nju ne brine koronavirus, a ni posljedice potresa u Zagrebu, koliko ugrožene životinjske vrste.

"Danas sam pronašla malog, mrtvog šišmiša u potkrovlju kuće. Jadničak mali", napisala je Holy na svom Twitter računu. Ova neobična tankoćutnost u doba globalne svjetske pandemije nije odmah shvaćena na pravi način.

Za azijske šišmiše u posljednje se vrijeme pretpostavka da su mogući uzročnici prijenosa Covid-19 na ljude, stoga su komentari ispod njezinog statusa išli u tom smjeru. "Srećom naši nisu opasni, korona?" Pitali su ljudi.

"Čovjek je najopasnije biće na planetu Zemlji", konstatirala je Holy, a u drugom odgovoru potvrdila da njezina objava nema veze s koronavirusom. "Samo mali jadni mrtvi šišmiš. Ugrožena vrsta", objasnila je.


Čitajte i:

Linker
17. travanj 2024 09:29