IKEA
Život se vraća u normalu

Mnogi će se razveseliti: IKEA Zagreb ponovo otvorila svoja vrata

Život se polako vraća u normalu, a jedna od mjera popuštanja jest otvaranje trgovina s odjećom, namještajem i svime što ne spada u prehrambene proizvode, a koje su do sada bile zatvorene, uključujući i poznati švedski lanac namještaja.

Od ponedjeljka, 27. travnja, robna kuća IKEA Zagreb ponovo je započela s radom, a sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske donesenoj na sjednici u četvrtak, 23. travnja.

Robna kuća IKEA Zagreb u novim će uvjetima imati i novo radno vrijeme – za posjetitelje će biti otvorena od ponedjeljka do subote, jednokratno, od 11 do 19 sati. Sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o radu trgovina, robna kuća IKEA Zagreb nedjeljom neće raditi.

Kupovina u robnoj kući IKEA Zagreb bit će organizirana pridržavajući se svih mjera fizičke udaljenosti, higijenskih standarda i dezinfekcije prostora, i uvijek u skladu s preporukama Nacionalnog stožera.

„Veselimo se nastavku rada robne kuće IKEA Zagreb. Naša robna kuća više je od mjesta kupovine, ona je i veliki izložbeni salon u kojem građanima nudimo razna rješenja i inspiraciju za bolji život kod kuće, te stoga čini važan dio u cjelokupnom procesu odabira namještaja i dodataka za dom. Od početke epidemije u tvrtki IKEA Hrvatska dali smo sve od sebe kako bismo zaštitili radna mjesta i osigurali 100-postotne prihode za svih 611 zaposlenika, što će nam olakšati i ponovo pokretanje poslovanja. Kao i tijekom ovog privremenog razdoblja kada smo imali otvorenu samo internetsku trgovinu, i nadalje ćemo primjenjivati sve zdravstvene mjere i preporuke“, istaknuo je Nikolaos Migkianis, direktor robne kuće IKEA Zagreb.

Restoran i dječja igraonica zatvoreni do daljnjega

Uz ponovno otvaranje robne kuće, aktivirana je i usluga Klikni i preuzmi, pa građani opet mogu doći i preuzeti pošiljke koje su prethodno naručili putem internetske trgovine.

IKEA
Opcija 'Klikni i preuzmi' mnogim će kupcima olakšati nabavu namještaja.

Restoran i bistro za posjetitelje, kao i dječja igraonica SMÅLAND, do daljnjega ostaju zatvoreni, ali svi kupci mogu posjetiti trgovinu švedskim namirnicama u prizemlju robne kuće te se opskrbiti lososom, mesnim okruglicama ili švedskim džemovima.

Još neko vrijeme zatvorenima ostaju i dostavni centri u Rijeci, Splitu, Zadru, Dubrovniku i Osijeku, u kojima su građani mogli besplatno preuzeti svoje pošiljke koje su prethodno naručili putem internetske trgovine. O njihovom ponovnom otvaranju IKEA će građane naknadno obavijestiti.

Linker
05. listopad 2022 07:55