Mario Petreković u najljepšoj ženskoj pratnji.
 Neja Markicevic / CROPIX / Neja Markicevic / CROPIX
U svom stilu

Mario Petreković oduševio prvom fotografijom s novorođenom kćerkicom i otkrio čime je uspavljuje

Ponosni tata duhovito je izjavio da bi se i on rado naspavao, čime je suptilno htio poručiti da roditeljska uloga nije baš laka, kako je možda zamišljao...

Domaći komičar bez dlake na jeziku Mario Petreković i njegova partnerica, stomatologinja Aleksandra Kramberger 21. kolovoza postali su roditelji malene Marle.

Komičar se tada odmah pohvalio na Instagramu, objavivši fotku kćerke kako "papa" svoj prvi obrok, a sada je objavio fotografiju jednog dirljivom trenutka s prinovom.

"Ni na na naaa, mala beba spava... i tata bi", šaljivo je napisao Mario ispod simpatične crnobijele fotografije na kojoj Marli svira gitaru na balkonu. Fotografija je oduševila brojne njegove pratitelje pa i pjevačicu Indiru Levak koja ju je kratko komentirala sa "preslatko".

Uloga oca ga veseli

Inače, Mario i Aleksandra u vezi su već dvije godine, a svoju djevojku je Mario svima predstavio na premijeri filma 'Comics Sans' u zagrebačkom kinu Europa 2018. Aleksandra je porijeklom Slovenka iz Murske Sobote koja je u Zagrebu upisala studij stomatologije, a strastvena je ljubiteljica surfanja i adrenalina. Prije nje bio je u vezi s Tenom Hasanefendić.

Komičar je ranije izjavio kako bi se rado "transformirao u oca i da se tom liku jako veseli". Kćerkica Marla promijenila mu je život, a njezin dolazak na svijet popratio je simpatičnom objavom:

"Napokon slobodna! 5ak, 21. 8. 2020. stigao nam je najnoviji model budilice - Marla 5reković Kramberger❤ Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati! Odoh dalje jest!", napisao je Mario u svom prepoznatljivom stilu.

Čitajte i:

'Napokon slobodna!' Domaći komičar pohvalio se rođenjem kćeri i odmah zatražio pomoć

Mario Petreković: 'Šlafrok je nepogrešiv odabir u svakoj prilici'

Ponovno u tajnosti: Zvijezda jednog od najljepših ljubavnih filmova čeka drugu bebicu

Linker
19. travanj 2024 01:12