privatni album
ŽIVOT U KARANTENI

Karantena na Braču joj ne smeta! Danijela Dvornik na voljenom otoku uživa, ne biste vjerovali u čemu

Blogerica nas svakodnevno informira o stanju na Braču, a osim što gušta, rado se i šali i uveseljava svoje pratitelje. Udovica kralja funka ne planira se tako skoro vratiti u Zagreb, izgleda da je ljeto za nju već počelo, unatoč karanteni koja je ponovno uvedena na spomenutom otoku.

Sutivanska oaza za Danijelu Dvornik (53) je sve, svakodnevno se druži koliko može u trenutnoj situaciji, s fanovima je detaljno podijelila sve oko uređenja kuće, a konačno je došlo i vrijeme za ''izlazak''.

"Jučer sam bila na jednom i jedinom društvenom događaju u mistu u doba karantene. No nije bilo crvenog tepiha, ni štikli i posebne haljine. Samo 'novo normalno'. Otvarao se kokošinjac u masliniku. Dovoljan razlog da se prošetamo u brdo i proslavimo ovako značajan događaj. Posebnost svega što kokošinjac tako dobro izgleda da bi se ja mogla preseliti u kokošinjac", napisala je Dvornikova, koja inače slovi za ženu ''bez dlake na jeziku''.

Iako je Ella s Charleseom i njihove dvije kćerkice odabrala Istu, Danijela je ostala vjerna Braču, no sigurno će se svi u jednom trenutku ujediniti i provesti barem dio ljeta zajedno, na radost brojnih fanova, jer tek kada su svi zajedno prava zabava može početi.

Inače, obiteljskoj kući Dvornikovih u Sutivanu na Braču Danijela Dvornik udahnula je novi život. Nakon višemjesečnog rada njezina vizija došla je do vrhunca, a ona je, slažu se njezini pratitelji na društvenim mrežama, postala prava majstorica za preuređenja interijera.

"Kuća nije samo struktura, kuća je osjećaj. Kuća je oličenje i slika vlasnika. Kuće mogu biti velike, ali tako hladne i dosadne, ali pravi je izazov od nečeg malog napraviti nešto "veliko" i ugodno. Uživam u kreiranju ove male kuće, nije još sve gotovo, sad slijede kozmetički zahvati i lickanje", napisala je kraj novih fotografija svoje kuće na Braču Danijela Dvornik i uživala u komentarima.

Instagram/ Danijela Dvornik
Sutivanskoj rezidenciju Dvornikovih, Danijela je udahnula novi život.

"Hvala Bogu na ukusu. S obzirom na to da u zadnje vrijeme vidim samo sterilne bijelo-sivo-crne kombinacije. Divna je kućica", stoji u jednom, dok je druge oduševila emotivnim detaljem, na zidu sobe su cijeli zid je posvećen uspomenama, a najviše prostora zauzeli su Boris i Dino Dvornik. "Najljepša je postelja i noćni ormarići i slike Dvornikovih", stoji ispod novih fotografija.

U srpnju prošle godina Danijela Dvornik je angažirala majstore koji su odradili temeljni dio posla oko renoviranja kuće, no čim je i sama doputovala na Brač, bacila se na posao i vrlo velik dio posla odradila sama.

Instagram/Danijela Dvornik
U srpnju prošle godina Danijela Dvornik je angažirala majstore koji su odradili temeljni dio posla oko renoviranja kuće, no čim je i sama doputovala na Brač, bacila se na posao i vrlo velik dio posla odradila sama.

"Radim uglavnom, farbam zidove, brusim polako dovodim kuću u kakav takav red, čišćenju nema kraja, metla mi je najbolja prijateljica, umorna sam, ruke su mi pune žuljeva, ali ne odustajem. U vrijeme "sieste" bacim se u more da se malo osvježim, a onda se opet bacanje na posao. Navečer mi tijelo i mozak "rade" sinkronizirano, oboje su mrtvi. Bacim se u krevet i zaspim. Usprkos svom tom poslu, neredu, prašini.... isto sam sretna jer sam sve bliže zamišljenoj slici zgotovljene kuće u glavi", napisala je početkom kolovoza, a nakon pet mjeseci rada cijeli prostor blista.

Čitajte i:

Ella Dvornik na romantično putovanje povela mamu i zaručnika

Danijela Dvornik ima neodoljive slike s plaže usred zime

Baka Danijela Dvornik puca od ponosa: Već se hvali na Instagramu

Danijela Dvornik podijelila rijetku fotografiju majke, fanovi oduševljeni njezinim mlađahnim izgledom

Dirljiva objava ponosne bake: Danijela Dvornik otkrila nepoznate detalje o rođenju Elline druge kćeri

Bura emocija Danijele i Elle Dvornik

Linker
20. rujan 2022 04:19