Darko Tomas / HANZA MEDIA
Ne puste je na miru

Jelena Rozga opet ima problema s uhodama: 'Bilo me strah čak i po danu'

Tijekom karantene splitska pjevačica boravila je u Splitu, gdje je ponovo doživjela neugodnost zbog previše entuzijastičnog fana koji ju je konstantno uhodio.

Omiljena splitska pjevačica Jelena Rozga održala je prvi koncert nakon četiri mjeseca karantene u splitskom klubu Vanilla. U razgovoru za RTL Exkluziv otkrila je da je u njoj bilo puno uzbuđenja i miješanih emocija prije nego je stala pred publiku, ali i tijekom koncerta.

Karantenu je, kaže, provela u rodnom Splitu, pripremajući online koncerte te uživajući u maminoj kuhinji. "Mama je mama, ali ja sam tatino dijete. Jako sam vezana za tatu i s obzirom na to da živimo blizu bila sam svaki dan kod njih na ručku", ispričala je Jelena koja se nevjerojatno dobro slaže sa sestrom Julijom, iako vode potpuno različite živote.

"Uvijek se dizala u osam sati ujutro, nije velika spavalica kao ja. Julija je majka i odlučila se za mirniji način života", rekla je pjevačica.

Ponovo se bojala za život

Iako joj je u Splitu bilo lijepo, neko vrijeme živjela je sa strahom jer ju je opsjedao obožavatelj. "Bilo me strah čak i po danu. Morala sam izaći kako bih prošetala psa, nije mi bilo svejedno. Samo sam se okretala oko sebe. Pa tko voli živjeti u strahu, trčati prema liftu i slično? Grozan osjećaj... ja kao da privlačim takve, ali nadam se da je ovo bio zadnji put", ispričala je Jelena kojoj ovo nije prvi put da joj nepoznata osoba ne da mira.

Prije nekoliko godina, naime, uhodio ju je jedan splitski poštar zbog čega je zatražila pomoć policije. Pjevačica ga je upoznala u siječnju 2011. dok je pjevala na Noći Imoćana u Dugopolju, a kasnije joj je dolazio pred zgradu u Splitu i govorio da je voli i da je njegova.

Privatni album

Osim toga, otkrila je i tko je jedini muškarac u njezinom životu - osmogodišnji Yorkshire terijer Ringo. "Jako je ljubomoran na moje obožavatelje. Voli ženske, ali muške baš i ne", simpatično je opisala Jelena svog ljubimca. Nakon što se situacija s koronavirusom smiri, Jelena jedva čeka povratak u studio kako bi mogla završiti akustični album i dva nova singla.

Čitajte i:

Raskošna izdanja na splitskoj rivi: Jelena Rozga blistala u žutom, Doris Pinčić u haljini domaćeg brenda

Jelena Rozga u trendi komadima, a njezin dragi na špici u trenirci

Hauser opet u glazbenom klinču s atraktivnom Talijankom. Prijateljstvo ili nešto više?

Jeste li primijetili što Jelena Rozga radi već tjednima? Podršku joj daje i Nina Badrić

Linker
18. travanj 2024 20:48