Kazalište Trešnja
Bogata riznica

Jedinstvena prilika: Zagrebačko kazalište Trešnja prodaje svoje originalne kostime na aukciji

Haljine princeza iz bajki, vila, vilenjaka, prinčeva i vitezova, sve to nalazi se u ormarima Kazališta Trešnja, a uskoro će te unikatne kreacije dobiti nove vlasnike, zahvaljujući jedinstvenoj aukciji.

Postanite Trnoružica, Petar Pan ili neki drugi lik iz najljepših bajki i priča na svijetu uz originalne kostime iz predstava kazališta Trešnja koje ćete moći kupiti na rasprodaji u dvorištu Trešnje 12. i 13. rujna.

Kazalište Trešnja
Originalni kostimi iz Kazališta Trešnja bit će dostupni na aukciji 12. i 13. rujna

Kazalište Trešnja otvara svoju riznicu prekrasnih i unikatnih kostima iz predstava koje više nisu na repertoaru i nudi jedinstvenu priliku kupnje svim ljubiteljima kazališne umjetnosti. Rasprodaja kostima održat će se 12. i 13. rujna od 11 do 17 sati u dvorištu kazališta Trešnja koje će za ovu priliku biti posebno uređeno s kulisama iz predstava. Kupnja će biti moguća isključivo gotovinom.

Otvorenje nove sezone

Kazalište Trešnja
Aukcija se održava u dvorištu kazališta Trešnja

Rasprodajom kostima kazalište Trešnja otvorit će sezonu 2020./2021. Posjetitelji Trešnje od listopada će moći uživati u obnovi premijere predstave Snjeguljica i sedam patuljaka te ostalim predstavama s repertoara kao što su Ivica i Marica, Trnoružica, I opet… Miffy, Pipi Duga Čarapa i ostale.

Kazalište Trešnja
Kazalište otvara svoju riznicu prekrasnih i unikatnih kostima

Detaljan raspored predstava u rujnu i listopadu možete pronaći na web stranici kazališta Trešnja u kojem je sve spremno za doček publike prema preporukama HZJZ kako bi se posjetitelji mogli osjećati sigurno u svom kazalištu.

Broj mjesta u dvorani ograničen je na sto posjetitelja, a publika će se smještati u gledalište s preporučenim razmakom. Preporučuje se kupnja ulaznica putem online servisa, a obavezno je nošenje zaštitnih maski, kao i mjerenje tjelesne temperature i dezinfekcija ruku pri ulasku u kazalište.

Pročitajte i:

Markirana roba za svega par kuna: 'Kako sam prodala i upecala najbolje komade na marketu rabljenih stvari'

Razgledali smo pametna rješenja dizajnera za probleme koje je nametnula Nova normalnost

Knjižarski lanac 'Hoću knjigu' pokrenuo dobrotvornu 'Potresnu akciju'

Ljeto u Tehničkom do listopada: Zbog velikog interesa još ćemo uživati u skrivenom parku

Linker
04. prosinac 2023 08:15