Indira Levak
 Dario Njavro/ HRT
K'O KIŠA IZ VEDRA NEBA

Indira povukla neočekivani potez, obožavatelji u nevjerici

Pjevačica Indira Levak tijekom vikenda oduševila je pratitelje na društvenim mrežama. Odlučila je drastično promijeniti imidž, a komentari pljušte sa svih strana. Više nema prepoznatljivu, kratku frizuru kakvu je godinama nosila.

Glazbenica Indira Levak (46) poznata je po neočekivanim potezima pa nas je ovoga puta iznenadila novom frizurom. Iako je tijekom karijere puno puta promijenila frizuru i boju kose, najnoviji ''look'' značajniji je zaokret u svom imidžu.

''Sretna žena je lijepa žena'', napisala je popularna pjevačica, koja je već godinama na sceni poznata po kratkim frizurama, no ovoga je puta odlučila ''presjeći'' i pokazati nam se u skroz novom ruhu.

Tijekom 90-tih, dok je scenom vladala s grupom Colonia, nosila je izrazito dugu crnu kosu, a kako se vrijeme mijenjalo i popularna Ira pratila je trendove.

Kristina Fazinić / Hanza Media
Indira Levak 2001.godine

Kolegama i prijateljima na Instagramu jako se svidjela ova promjena pa komentari nisu izostali: ''Kako samo blistaš na ovoj fotki, super su mi i frizura, ali i šminka'', napisala je jedna pratiteljica. ''Kakva gospođetina'', napisala je još druga obožavateljica, dok je treća zaključila kako izgleda kao da ima dvadeset godina. Jedan je obožavatelj konstatirao kako je morao dva puta pogledati da se uvjeri kako je to ona.

Indirin suprug Miroslav Levak napisao je u svom šaljivom tonu: ''Vau, ovako izgledaš bolje i od Lepe Brene u najboljim danima''.

Užareni profil prepun je pozitivnih komentara, a obožavatelji ocjenjuju da je duga kosa pun pogodak i da joj savršeno stoji nešto ženstveniji ''look'' s točno pogođenom šminkom.

Čitajte i:

Uvijek svoja | Zašto je dobro biti drugačija od drugih i ne zaboraviti tko si

Romina Knežić o boli koja ne prestaje: 'Nedostaje mi očevo rame'

Fotografija ponosne obitelji je za čistu desetku, kao i ona koja odaje počast djedu i baki

Tom Jones: 'Bog je dobar prema meni i glas je još tu'

Cijenjena terapeutkinja otkriva tajnu sreće u modernom braku, koju je iskusila na svojoj koži

Tko su slavni očevi na čije fotke s klincima se svaki put rastopimo?

Jennifer Aniston je opet ganula svijet: 'Koliko smo još vremena spremni prelaziti preko toga?'

Finale teniskog turnira za pamćenje: Trijumf legendi i zvijezdi za humanitarnu akciju

Lejla Filipović uživa u svojoj oazi iz snova: Njezin jednodijelni kupaći kostim ove sezone žele nositi svi

Linker
16. travanj 2024 17:04