AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
Problemi ne prestaju

Gitarist Queena doživio srčani udar: Prevezen u bolnicu u agoniji

Legendarni glazbenik proteklih nekoliko tjedana proživljava pravu dramu. Dok se oporavljao od ozljede tijekom vrtlarenja, uklještio mu se živac u kralježnici, a pretrpio je i užasnu bol u predijelu srca.

Početkom ovog mjeseca gitarist legendarne grupe Queen, Brian May (72), završio je u bolnici zbog ozljede prilikom vrtlarenja. Iako je ozljeda bila prilično teška, May se sa svime našalio na Instagramu. No, tijekom oporavka pretrpio je srčani udar zbog kojeg su ga u agoniji prevezli u bolnicu. Naime, morali su mu ugraditi stentove kako bi mu pročistili tri blokirane arterije.

Kako na društvenim mrežama često objavljuje trenutke iz privatnog života, i ovoga puta je s fanovima podijelio što mu se dogodilo.

"Moje zdravstvene avanture! Lagani srčani udar, je li? Hmmm, mislim da sam bio malo zabrinut zbog naslova ovog albuma jer sam smatrao da će uvrijediti one koji su zaista imali srčani udar. No, sada sam i ja dio tog kluba te mi je laknulo. Čak me niti ne pogađa. Čuvajte se , ljudi", poručio je May u videu na Instagramu.

Osim što je pretrpio srčani udar, dočekao ga je novi problem. Tjedan dana bio je u agoniji i nije mogao vjerovati koliko ga boli u području zdjelice. "Tjedan dana nakon ozljede mišića stražnjice koju sam zaradio u vrtu, još uvijek sam trpio nesnosnu bol. Ljudi su mi govorili da je u pitanju nešto drugo pa sam otišao na još jednu magnetsku rezonancu", ispričao je May.

Bol koja nije popuštala zapravo je dolazila od ukliještenog ishijadičnog živca, a razlog je, kako je rekao, taj što je 50 godina trčkarao simo-tamo s gitarom oko lijevog ramena. "Ali očito se isplatilo", ponovno se našalio glazbenik te proučio kako je sad dobro i kako se riješio te užasne boli.

Čitajte i:

Gitarist legendarne grupe Queen završio u bolnici: 'Bolovi su neizdrživi. Ne mogu hodati ni spavati'

Kraljica daleko iza Queenovaca: Hit film donio im je vrtoglave cifre - i tu nije kraj

Uloga karijere: Pogledajte kako se slavni glumac snašao kao kultni Freddie Mercury

Linker
17. travanj 2024 01:01