The Frajle su predstavile novi album 'Obraduj me'.
 Promo
Veliki uspjeh

FENOMEN FRAJLI: Bez najava i pompi uskoro rasprodan i treći koncert u Lisinskom

Popularne Novosađanke u Lisinskom će u ožujku održati čak tri koncerta zaredom, dva termina su već tjednima rasprodana, a od trećeg je ostala samo četvrtina.

Već je dobro poznato da koncerti Frajli pobuđuju veliki interes publike i da nastaje gužva gdje god se održavaju. No treći uskoro rasprodani termin u Lisinskom, i to bez velikih najava i pompi, sad već govori o svojevrsnom fenomenu.

Rasprodani koncerti u koncertnoj dvorani Lisinski, svojevrsna je nagrada za svakoga glazbenika, bilo iz Hrvatske, bilo iz regije. Probiti tu magičnu granicu, povezati se s publikom, rasprodati makar jedan termin, a kamoli tri smatra se ozbiljnom potvrdom dobrog glazbenog puta, u kojem publika kupnjom ulaznica daje finalni pečat i potvrdu.

Nema četvrtog koncerta

Četiri dame, The Frajle, u deset su godina postojanja i djelovanja uspjele svojom neodoljivom energijom, osebujnim šarmom i, na kraju, pjesmama, stvoriti vojsku obožavatelja. Tome u prilog ide i činjenica kako su se prva dva termina 14. i 15. ožujka u Lisinskom rasprodala toliko brzo, doslovno dvjema objavama na društvenim mrežama, da se koncerti nisu stigli najaviti inače uobičajenim medijskim kanalima.

Odluka za treći koncert 16. ožujka donesena je nedavno, na inzistiranje publike, i za sada je prodano više od 1300 ulaznica, a kada se i treći koncert rasproda, za što sada više ne postoje sumnje, donesena je odluka da četvrtog koncerta neće biti.

Tri je lijepa brojka, dovoljno da još uvijek zadržimo svježinu i da svakom danu i koncertu damo nešto novo i drugačije. Nema potrebe da ispipavamo krajnje granice sa četvrtim ili petim koncertom, jer planiramo pjevati još dugo pa ostavljamo nešto i za neke nove trenutke, mjesece i godine.

Suradnje s najvećim zvijezdama

"Ne možemo opisati koliko smo ponosne na našu publiku, naše pratitelje i prijatelje, naše slušatelje... ne možemo opisati i koliko s ponosom gledamo na ovih naših 10 godina, jer sve što smo radile, svaku odluku koje smo donijele, svaku pjesmu koju smo otpjevale... sve nekako ima smisla. I ovdje ne mislimo samo na trenutačne koncerte u Lisinskom, već na sve što nam se događa u posljednje vrijeme. Jedva čekamo Lisinski! Jedva čekamo tih pet-šest tisuća ljudi koji će prodefilirati tim impozantnim prostorom, i koji će s nama tri dana slaviti pjesmu, prijateljstvo, ljubav. Ovo je zajedničkih 10 godina i red je da ih zajedno proslavimo", komentirale su Frajle.

The Frajle čine četiri žene: Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena Buča i Nevena Buča. Prošle godine izdale su svoj peti album, naziva "Obraduj me", koji je donio 10 fantastičnih prepjeva pjesama nekih od najpoznatijih legendarnih glazbenika, koje su djevojke izvele s gostima, izvornim izvođačima tih pjesama: Ninom Badrić, Vannom, Željkom Bebekom, Sašom Lošićem, Alkom Vuicom, Borisom Novkovićem, Jasnom Zlokić, Anicom Dobrom, Tijanom Dapčević i Kikijem Lesandrićem.

Regionalne zvijezde

Album je najavila suradnja s Vannom na pjesmi "Ako je vrijedilo išta" dok aktualni singl, pjesma "Žuta ruža" koju su otpjevale sa Željkom Bebekom, već mjesecima ne silazi s top lista radijskog etera, a nekoliko mjeseci nakon objavljivanja broji skoro dva i pol milijuna pregleda na Youtube platformi.

Bitno je za napomenuti kako čudesna četvorka nije osvojila samo Hrvatsku, već i regiju. Pa tako Frajle, osim Lisinskog, čekaju i rasprodani koncerti širom cijele regije te za sada dva (treći se smiješi) u Kombank dvorani u Beogradu.

Preostale ulaznice za treći koncert, koji će se održati u ponedjeljak, 16. ožujka, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na ulaznice.hr.

Pročitajte i:

Linker
15. travanj 2024 17:50