Za kraj ljeta

Bare jači od korone: Ekskluzivan koncert s limitiranim brojem ulaznica za sve ljubitelje rocka

Veliki Goran Bare i Majke dolaze 26. rujna u open air prostor garaže MSU-a u Novi Zagreb staviti točku na nikada čudniju i težu sezonu glazbenih događanja.

Ako ste mislili da su svi koncerti otkazani, prevarili ste se. Iako u limitiranom kapacitetu od samo 700 ulaznica u prodaji, Goran Bare i Majke provesti će publiku kroz prebogati katalog rock klasika koji se protežu na sada već više od tri desetljeća. Koncert je zakazan za 26. rujna u prostoru garaže Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Bit će to prilika da se uživo zagrebačkoj publici predstavi i aktualan singl "Rođen za suze", kojim se najavljuje novi studijski album planiran za 2021. godinu.

"Sinopsis spota je zamišljen kao ‘krštenje’, odnosno katarza za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst - rođenja za suze koje ne teku. Crna voda simbolizira godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme zarona i suočavanja sa samim sobom. Naposlijetku te suze koje se ne ispoljavaju izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot" opisao je ideju spota reditelj Filip Gržinčić i sjajno zaokružio sve ono o čemu nova Baretova pjesma govori. Bare sam potpisuje muziku i tekst dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić.

Epidemiološke mjere i limitirane ulaznice

Koncert Bareta i Majki bit će održan pridržavajući se svih epidemiološkim pravila koja su trenutno na snazi.

Ulaznice su u prodaji od 4. rujna po cijeni od 100 kn, od 20. rujna cijena će im biti 120 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 140 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13) te sva prodajna mjesta Eventima i online.


Čitajte i:

Goran Bare: 'Ova karantena je bila grozota, jedva čekam prvi koncert, poludjet ću'

Swamp Up Rijeka! Koncertna poslastica u Europskoj prijestolnici kulture

The Slow Readers Club: Nakon rasprodanog prvog koncerta i pandemije, bend ponovo nastupa u Zagrebu

Nipplepeople i Ida Prester udružili snage: Jedan od rijetkih nastupa u metropoli zakazan je u MSU

Linker
17. travanj 2024 10:51