Meghan, Harry i Archie
 Getty Images
U najljepšem društvu

Archie proslavio rođendan veselim videom: Osim ukusne torte, dobio je jedan od najljepših poklona

U Archiejevo ime pokrenuta je humanitarna kampanja za pomoć najugroženijoj djeci tijekom pandemije koronavirusa, što je zbilja jedan od najljepših poklona. Jer, davanje drugima obogaćuje i nas same!

Nismo se ni okrenuli, a već je prošlo godinu dana od rođenja malog Archieja, sina Meghan Markle i princa Harryja koji se s njima preselio iz Velike Britanije u Kanadu, potom u Los Angeles.

Punim imenom Archie Harrison Mountbatten-Windsor rođendan slavi sa svojim roditeljima, a Meghan i Harry tim posebnim povodom objavili su najnoviji video u kojem Meghan drži Archieja u krilu i čita mu slikovnicu "Duck! Rabbit!", a Harry je u ulozi snimatelja.

Kako su supružnici prestali biti aktivni na Instagram profilu Sussex Royal, video je objavljen na profilu humanitarne kampanje "Save with stories", koja pomaže djeci na koji je pandemija negativno utjecala, a koju Meghan i Harry podržavaju.

Meghan Markle (hrhofsussex / 31.12.2019): NEW ARCHIE PHOTO!! How sweet is this!!? Meghan and Harry just released this sweet photograph of Harry & Archie! Im guessing this was taken by Meghan during their Holiday on Vancouver Island in British Columbia! He is the cutest little thing and it looks like he has Megs eyes and little button nose!, Image: 490987272, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia
face to face / Face to Face / Profimedia
Harry i njegov sin Archie tijekom božićnih praznika u Kanadi.

Stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl rekla je kako će Archie proslaviti rođendan uz organsku tortu bez šećera i kupanjem u bazenu, dok će mu ostatak obitelji rođendan čestitati putem video poziva.

Neki od bliskih članova obitelji, poput strine Kate Middleton i strica princa Williama, djeda princa Charlesa, prabake kraljice Elizabete II. i pradjeda princa Phillipa, obilježili su poseban dan svog nećaka, unuka i praunuka zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

"Archieju želimo sretan prvi rođendan", napisali su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, dok su Charles i kraljica Elizabeta podijelili slične fotografije, ali s različitih događaja - prva je s njegova krštenja održanog u srpnju prošle godine, a druga s prvog službenog susreta s njezinim osmim praunukom.

Iako ne sumnjamo da će Archie dobiti mnogo darova, gesta njegovih i fanova njegovih roditelja raznježila je mnoge. Naime, u njegovo ime na Twitteru je pokrenuta kampanja pod hastagom #ArchieDay, s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć humanitarnim organizacijama koje podržavaju i Meghan i Harry.

Kampanju je pokrenula Dani Trin, a prikupljeno je već oko 40 tisuća dolara za organizacije poput Nourish, Boys and Girls Club of Canada, Children's Aid i WellChild. Zbilja najljepši poklon za rođendan!

Čitajte i:

Velika bitka Meghan Markle. Nemilosrdni tabloidi nisu joj narušili privatnost? 'Radili su sve da je ocrne'

Nema osmijeha na njezinom licu: Kraljica Elizabeta II. proslavila rođendan daleko od obitelji

Princu Harryju uloga oca u izolaciji je prilično izazovna: 'Imam klinca od 11 mjeseci i to je dovoljno'

Otkrili ime svoje humanitarne organizacije, iza kojeg stoji priča s posebnim značenjem

Linker
18. travanj 2024 11:14