Sve ljubavi novog lica HTV-a

Vicko Dragojević otkriva tko je najveća šefica u njegovoj obitelji i zašto ga ponekad kritizira

Novi voditelj emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘, Dubrovčanin Vicko Dragojević, u slobodno vrijeme sklada i pjeva u klapi, kao i njegova supruga Ljubica, a ljubav prema glazbi prenijeli su i svojoj djeci.

Voditeljskoj ekipi emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ pridružio se i jedan gos par, a riječ je o Vicku Dragojeviću (34), reporteru iz dubrovačkog dopisništva HRT-a kojeg su jezični čistunci odmah prozvali zbog naglaska. Svjestan je da ga se neće moći sasvim odreći, no pazit će da ne koristi lokalizme, da ima dobar izgovor i da poštuje gramatičke oblike. Zbog novog angažmana, koji smatra najvećim profesionalnim priznanjem i izazovom, iz Dubrovnika će u Zagreb putovati svaki drugi tjedan.

- Spavam u hotelu u neposrednoj blizini HRT-a, tako da izbjegnem zagrebačke gužve, a na poslu mogu biti već za desetak minuta. Iako nisam ranoranilac, nije mi problem ustati rano. U garderobi sam već oko 5.50, a nakon toga slijedi šminkanje i posljednje pripreme za emisiju koja počinje točno u 6 sati i 30 minuta - govori nam Vicko, dodajući kako prije emitiranja voli popiti espreso, a najbolje ga razbuđuje adrenalin tijekom posljednjih priprema.

Inače, Vicko živi u Konavlima sa suprugom Ljubicom (40), referenticom u dubrovačkoj policiji i članicom ženske klape Neverin iz Kaštel Lukšića, s kojom se vjenčao 2017. Imaju dvoje djece: sina Vicka (4) i kćerkicu Luce koja će uskoro imati dvije godine.

image
GLORIA

Kako je počela njegova novinarska karijera, čime se bavi u slobodno vrijeme, zašto je sinu nadjenuo isto ime i još pokoji detalj iz privatnog života, novi je HTV-ov voditelj otkrio samo za magazin Gloria u kojemu možete čitati i ove zanimljive teme:

Đurđa Tedeschi otkriva novu strast: Nikad nije kasno za životni zaokret

EMA BRANICA Volim pomicati granice

LJEPOTA I ZDRAVLJE Jesen u multikoloru

EMPATIJA SADA Nova runda borbe protiv obiteljskog zlostavljanja

LIDIA BASTIANICH Jedva čekam vratiti se u Istru

KUHINJA Recepti za zimnicu Karmele Vukov Colić, Sanje Vejnović i Sanje Doležal

FELJTON Michael Schumacher

PUTOVANJE: KLAGENFURT Sportska novinarka Ivona Hemen u prijestolnici Koruške

RAZOTKRIVANJE Ivo Lipanović

Linker
17. travanj 2024 22:08