Vesna Pisarović u hotelu Ilica pozirala za portret
 Marko Todorov / Hanza Media
#ostajemdoma

Vesna Pisarović ima iskustva: 'Ostati doma za mene nije novost'

Glazbenica Vesna Pisarović svjesna je da zbog epidemije koronavirusa nema drugog izbora pa svima poručuje - #ostajemdoma. Otkrila nam je zašto joj to i ne pada toliko teško.

Glazbenica Vesna Pisarović ozbiljno se pridržava uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite te u jeku epidemije koronavirusa bira - ostati doma! Dala je podršku kampanji #ostajemdoma i poručila upravo to. "Ja sam Vesna Pisarović, glazbenica, i po preporuci ostajem doma. Ostati doma za mene nije novost", otkrila je Vesna i objasnila zašto je tome tako.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

"Moje dnevne prakse ostale su nepromijenjene, za mene ostati doma znači ostati u kreativnom, produktivnom prostoru gdje svaki dan nešto naučim. Ono što je najbitnije, dakle, čuvajmo sebe i druge oko nas", poručila je svima glazbenica.

Zbog koronavirusa morala je otkazati veliki koncert

Uz pozitivnu poruku svima, Vesna je obožavatelje počastila i svirkom. Jer, nažalost, trenutno nema drugog načina na koji biste mogli uživati u njezinoj glazbi. Naime, zbog koronavirusa Vesna je bila prisiljena odgoditi koncert zakazan za 23. svibnja u zagrebačkom Domu sportova. No, bitno je da kriza prođe, u glazbi i veselju svi ćemo, nadamo se što prije, ponovno uživati.

Inače, Vesna Pisarović jedna je od naših najobrazovanijih glazbenica. Nakon respektabilne karijere u pop glazbi, otišla je u Den Haag i krenula ispočetka - studirala je jazz i vremenom se etablirala i u tom glazbenom pravcu. Ipak, u Hrvatskoj pomama za Vesnom iz onih prijašnjih vremena ne prestaje, a nju to, priznala nam je, jako veseli.

Linker
21. travanj 2024 20:24