ČESTITAMO!

Veliko slavlje! Mislav Oršić dobio sina: Obitelj poznatog Dinamovca povećana za još jednog malog anđela

Suzana Oršić, supruga našeg poznatog nogometaša, na svijet je donijela dječaka u poznatoj zagrebačkoj privatnoj poliklinici, ponosni otac prisustvovao je porodu.

Suzana Oršić (djevojački Krajinović) rodila je dječaka dugog 48 centimetra i teškog 2790 grama. Maleni je na svijet došao 9. veljače, a nogometaš Mislav Oršić (28) prisustvovao je porodu. Sretnim je roditeljima dječak drugo dijete, prije nešto više od dvije godine dobili su sina Manuela, a par je 2018. dječaka krstio istoga dana kada se održalo i njihovo crkveno vjenčanje u stenjevečkoj Župnoj crkvi Uznesenja blažene djevice Marije.

image
Stariji sin Manuel dobio je mlađeg bracu.
MATEJ DOKIC/CROPIX

- Na svadbi u hotelu Antunović, gdje su nam pjevali Ivana Marić i Haris Berković, plesali smo do četiri ujutro. Ne pamtim kad smo se tako dobro proveli - otkrio je tada Oršić u razgovoru za magazin Gloria rekavši da je na slavlju bilo 250 uzvanika.

image
Crkveno vjenčanje Suzane i Mislava, 2018.
MATEJ DOKIC/CROPIX

Obitelj na prvom mjestu

Skladan par upoznao se još u srednjoj školi, a zajedno su jedanaest godina. Oršić je odrastao u radničkoj obitelji u kvartovima Srednjaci i Malešnica, a karijeru je počeo u zagrebačkoj Kustošiji i zaprešićkom Interu. Neko vrijeme igrao je i u klubu Jeonnam Dragons u Južnoj Koreji, gdje ga je pratila i sadašnja supruga, a upravo ju je tamo i zaprosio. Poznato je da svaki gol koji zabije za NK Dinamo, u kojem igra od 2018., Oršić posvećuje svojoj obitelji i ljubi tetovažu na ruci na kojoj je ispisano ime njegove supruge. U izjavama uvijek ističe kako mu je obitelj najveći oslonac.

image
Skladan par upoznao se još u srednjoj školi.
FOMATEJ DOKIC/CROPIX

- Mama je bila konobarica, tata strojobravar, imam dvije starije sestre, Danijelu i Marijanu, obje su sretno udane i imaju djecu. Tijekom blagdana u stanu je gužva - rekao je svojedobno za Jutarnji list, a sada je obitelj Oršić uvećana za još jednog malenog člana.

Linker
20. travanj 2024 02:13