Hilaria Baldwin
 PROFIMEDIA
Konačno priznala istinu

Važno je zvati se Hilaria: Splet okolnosti doveo je do zablude da instruktorica joge dolazi s Mallorce

Supruga holivudskog glumca, instruktorica joge i "peterostruka" mama, priznala je da je pogriješila predstavljajući se kao Španjolka, premda je rođena u Bostonu. Objasnila je to odrastanjem u obitelji iz obiju kultura koje podjednako smatra svojim.

Supruga holivudskog glumca, instruktorica joge i "peterostruka" mama, priznala je da je pogriješila predstavljajući se kao Španjolka, premda je rođena u Bostonu. Objasnila je to odrastanjem u obitelji iz obiju kultura koje podjednako smatra svojim.

Poslije gotovo tromjesečnog prešućivanja nezgodne teme, skandala koji ju je zadesio jer je godinama “zaobilazila istinu” tumačeći svoje podrijetlo, Hilaria Baldwin (37), supruga holivudskog glumca i producenta Aleca Baldwina (62), napokon je priznala kako se godinama predstavljala kao Španjolka Hilaria, a zapravo je Amerikanka španjolskih korijena i zove se Hillary Lynn Hayward-Thomas.

"Trebala sam biti preciznija i žao mi je", napisala je na svom Instagram profilu instruktorica joge i peterostruka mama, koja je lanjskog rujna, nakon dva spontana pobačaja, na svijet donijela najmlađeg člana obitelji, sinčića Eduarda. Pojasnila je kako su je roditelji odgajali u duhu američke i španjolske kulture, na što je ponosna i tako odgaja svoju djecu, no svjesna je da je trebala jasnije odrediti gdje je rođena i ne dovoditi druge u zabludu. Njezine riječi nedavno je prenio i Fox News, a osvrnuli su se i na njen intervju The New York Timesu krajem prosinca 2020., u kojem je izjavila kako je ipak rođena u Americi a ne na Mallorci, u Španjolskoj, kako je tvrdila.

image
Hilaria Baldwin rođena je u Bostonu i zove se Hillary.
SPLASH/PROFIMEDIA


Splet okolnosti

Zabunu je, prema njezinim riječima, izazvao njezin suprug. Gostujući u talk showu kod sad već pokojne televizijske legende Davida Lettermana, na voditeljev upit odakle mu je supruga, glumac je lakonski odvratio: ”Moja žena je iz Španjolske”. Učinio je to prisjećajući se kako su se 2011. upoznali u veganskom restoranu: sjedila je za stolom do njegovog i sa znancem iz Argentine i njegovom djevojkom pričala na španjolskom. Upoznali su se, kliknuli i vjenčali se 2012. Glumcu je već na prvom susretu rekla da se zove Hillary i da je iz Bostona, no splet okolnosti doveo je do toga da postane Hilaria s Mallorce.

U međuvremenu je dala nekoliko intervjua španjolskom tjedniku ¡Hola!, u kojem su uredno pisali da je Španjolka, a ona ih nije ispravila.

Istina je isplivala na vidjelo u prosincu 2020. kad je objava iznervirane pratiteljice na društvenim mrežama razotkrila njezino podrijetlo.

Nesuđena Španjolka isprva je šutjela, onda je u zbrku uvukla muža, a tek je nedavno priznala istinu.

image
Alec Baldwin i supruga Hilaria u braku su od 2012.
ABACA PRESS/PROFIMEDIA

"Rođena san u Bostonu, a odrastala sam i u Španjolskoj gdje sada živi moja obitelj. Preselila sam se u New York kao 19-godišnjakinja i od tada živim u Americi", izjavila je mama sedmogodišnje Carmen, petogodišnjeg Rafaela, četverogodišnjeg Leonarda, dvogodišnjeg Romea te četveromjesečnog Eduarda.

Sad kad je sve sjelo na svoje mjesto, jedno pitanje ostalo je bez odgovora: zašto joj je bilo toliko važno postati Hilaria kad je i Hillary lijepo ime?

Linker
27. travanj 2024 01:02