Voditelj Perman Koncepta Jurica Lukić s djelatnicama salona - Snježanom Čefko i Valentinom Behin uživa u čitanju Glorije.
 Neja Markičević / Hanza Media
Oprez i uživanje!

Važan znak da se život vraća u normalu: 'Sada svi ponovno uživaju u omiljenom ritualu!'

Frizerski saloni otvorili su prije nešto više od tjedan dana svoja vrata za klijente koji su ih željno i dugo čekali. Sada frizeri u salone vraćaju časopise u kojima klijentice često pronalaze inspiraciju za neke vlastite beauty novitete.

Nigdje u svijetu nije zabilježen slučaj zaraze koronavirusom putem novinskog papira, na njemu se virus zadržava znatno manje negoli na ostalim površinama, no niz frizerskih salona nije magazine nakon otvaranja držao u svojoj ponudi. Tome je tako zbog šuma u komunikaciji, naime, takav način rada shvatili kao dio preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, što nije bio slučaj. HZJZ nikada nije u mjerama za obrtnike preporučio da se tiskovine ne mogu nalaziti u objektima niti da bi listanje istih za posjetitelje salona bilo opasno.

Povratak časopisa u salone!

Nakon razrješenja te (dez)informacije, časopisi su se polako počeli vraćati u frizerske salone i sada korisnici i korisnice mogu tijekom friziranja imati užitak potpunog rituala i iskustva prilikom odlaska kod frizera. Saznati novosti, pronaći inspiraciju ili priču koja će ih potaknuti na životna poboljšanja, a sve to dok sjede u stolcu ispod omiljenog im para ruku koje će stvoriti čaroliju.

Nije to - to, a nije ni zarazno: Kakav je to odlazak frizeru bez omiljenog štiva!?

Zagreb, 080520.
Frizerski salon Perman Concept na Starcevicevom trgu pretplatnik je na magazin Gloria.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX
Voditelj Perman Koncepta Jurica Lukić s djelatnicama salona - Snježanom Čefko i Valentinom Behin osigurava sigurnost klijenticama prilikom izrade frizure, ali i čitanja omiljenog magazina.

Stoga su u jednom od najpoznatijih hrvatskih salona - Perman Konceptu, odlučili vratiti ljudima opciju uživanja u poznatom ritualu te su izložili tiskovine na pultu. Prije čitanja, kaže nam voditelj Perman Koncepta Jurica Lukić, svaki klijent obavezan je dezinficirati ruke. "Listanje časopisa naša je društvena navika i klijenticama je to u početku nedostajalo. Gloriju sada imamo izloženu na pultu, a prije čitanja svaki klijent obavezno mora dezinficirati ruke. Tako sada svi ponovno uživaju u omiljenom ritualu, tijekom kojeg često dobiju i inspiraciju za frizuru gledajući fotografije poznatih osoba", jasan je Lukić.

Zagreb, 080520.
Frizerski salon Perman Concept na Starcevicevom trgu pretplatnik je na magazin Gloria.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX
Jurica Lukić ističe da je njihovim klijenticama nedostajalo listanje omiljenih magazina te su sretni što ponovno ljudima mogu ponuditi pun doživljaj.

Važan znak da se život vraća u normalu!

Dodao je i da je ovo još jedan od pokazatelja da se život polako vraća u normalu. "Ritual listanja novina u frizerskim salonima još je jedan od malih, ali važnih znakova da se život pomalo vraća u normalu", zaključio je Jurica Lukić iz Perman Koncepta.

Ako tražite frizerski salon u Zagrebu koji će vam pružiti sve čari odlaska na frizuru, toplo preporučujemo ovaj u centru Zagreba na adresi Trg Ante Starčevića 3. Ne zaboravite, naručiti se morate telefonom, a broj je 01/4577-714.

Linker
17. travanj 2024 14:01