Damjan Tadić / CROPIX
Legitimno je da komentiraju

Tončica Čeljuska o stajlingu: 'Ako pokažemo dekolte ili noge, sve ostalo je u drugom planu'

Lavina komentara nakon emisije "U svom filmu" gdje je pod povećalom bio njezin stajling spremno je komentirala i sama urednica koja je ukazala na već dobro poznati obrazac i svima poručila da se treba početi gledati 'šira slika'...

Nakon emitiranja talk showa "U svom filmu" u kojoj je HRT-ova urednica, novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska ugostila bivšu hrvatsku premijerku Jadranku Kosor, mediji su prenijeli komentare gledatelja koji se dobrim dijelom odnose na njezin stajling. Voditeljica je svoju preplanulu put dodatno istaknula haljinom boje fuksije, a mnogi su imali štošta za reći na račun njena dekoltea. Zahuktalu raspravu na društvenim mrežama i na portalima komentirali smo sa samom protagonisticom.

screen shot HRT
Tončica Čeljuska kaže da nikada ni o jednom kolegi nije izašao članak koliko je debeo, proćelav ili slično...

Tončica Čeljuska: Muškarci ne govore o sebi jer to pokazuje njihovu slabost

"Ukusi su različiti i legitimno je da ljudi komentiraju. Međutim i ovo je primjer objektivizacije žene! Ako pokažemo dekolte ili noge sve ostalo je u drugom planu, a s druge strane je potreba da se određuje što je prikladno ili ne po nekom 'ćudorednom' kriteriju. Da je tako, najbolji je dokaz da nikada nećete naići na članke koji komentiraju izgled nekog mog kolege, bio on mršav, debeo, proćelav ili sami Apolon", rekla je Tončica.

'Muškarci mogu izgledati kako ih je volja, nitko nikada ne propituje ni njihovu estetiku ni njihov izgled.'

Poznata urednica i voditeljica nedavno je gostovala i na našem panelu Gloria Osobno gdje je ponosno govorila o svojoj desetomjesečnoj unučici Amelie kao trećoj generaciji žena u obitelji.

"Svi smo mi - i ja i moje kćeri - nabrijane u neke svoje filmove što bi dijete trebalo, a djecu treba pustiti. Voljela bih da bude ležernija od nas tri. Da ne shvaća ozbiljno sve stvari kao što sam ja kroz život shvaćala, a i moje kćeri", kazala je Tončica.

'Voljela bih da moja unuka od mene naslijedi...'

Ana Opalić za HRT
Tončica smatra da svatko ima prvo na svoj modni ukus, ali ne želi prihvatiti neobične 'čudoredne' kriterije...

Gosti u emisiji "U svom filmu" redom su uspješni poslovni ljudi, znanstvenici, umjetnici, sportaši i političari, koji u pedeset minuta s gledateljima dijeliti svoje priče.

Čitajte i:

Iznenadila stajlingom: Tončica Čeljuska bila je najzgodnija baka na reviji

Ozarena Tončica Čeljuska u društvu markantnog prijatelja pažnju je plijenila najvećim trendom sezone

Postoje trenuci kad je Tončica Čeljuska malo ljubomorna i to na jednu ženu…

Linker
14. travanj 2024 10:04