žele veliku obitelj

Supruga jednog od najbogatijih Hrvata čeka treće dijete? Talijanski mediji tvrde da je Cristel Carissi Lukšić trudna

Davor Lukšić i Cristel Carissi otpočetka žele veliku obitelj. Nakon što su dobili dječaka i djevojčicu, obitelji na jesen stiže još jedno pojačanje.

Supruga jednog od najbogatijih Hrvata trudna je po treći put. Talijanski mediji pišu da je Cristel Carrisi Lukšić, supruga Davora Lukšića, trudna i da će prinova stići na jesen. Par navodno ne želi znati spol bebe, piše today.it. Davor i Cristel su već roditelji dječaka i djevojčice, koje su dobili nakon što su se vjenčali 2016. godine.

Poznati par upoznao se na jednoj zabavi u New Yorku prije osam godina, a onda su se nakon par godina veze odlučili i vjenčati.

image
Krajem ljeta 2019. godine Cristel je na svijet donijela djevojčicu.
Davor Matota/CROPIX

Čitajte i: Supruga najbogatijeg Hrvata rodila drugo dijete: Otkriveno ime malene djevojčice

Svadbu su upriličili u crkvi San Mateo u talijanskom Lecceu, a s njima je slavilo 400-njak uzvanika. Kći talijanskih zvijezda Ala Bana i Romine Power s Lukšićem, nasljednikom jedne od najbogatijih obitelji u Latinskoj Americi, otad živi skladnim i diskretnim obiteljskim životom.

image
Par se upoznao prije osam godina u New Yorku.
MAX BOTTA/DDP USA/PROFIMEDIA

Nakon što su uplovili u bračnu luku, stigao im je sin Kaij, a svega 16 mjeseci kasnije, Cristel je na svijet donijela i djevojčicu Cassiju.

Linker
22. travanj 2024 23:19