Beyonce
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Sve žele kod njega

Slavne dame u krizi ostale bez botoksa i filera, u očaju zovu poznatog doktora, već je popunio niz termina

Victoria Beckham, primjerice, ne propušta svoj termin kod dermatologa Harolda Lancera. No, nije ona jedina. 'Stručnjak za pomlađivanje' ne radi već gotovo dva mjeseca, no za posao ne strahuje.

Beyonce, Victoria Beckham, Kim Kardashian... Sve one naručile su se za tretmane kod američkog dermatologa Harolda Lancera. Tvrdi da je preplavljen pozivima klijentica koje žele imati blistavu kožu i mladolik izgled za vrijeme pandemije. Gospođa Beckham je, kaže, disciplinirana i ne propušta tretmane kod njega.

Lancer je dodao da i Beyonce dolazi na tretmane - piling, pomlađivanje, botoks...

A, kako fileri i botoks traju otprilike četiri mjeseca, Lancer je izjavio da su dame nahrupile kako bi se naručile na tretmane. Svima onima koji nisu u mogućnosti brzo dobro termin kod liječnika, dermatolog preporučuje da paze na prehranu i redovito vježbaju. Jako je važno, dodao je za The Sun, da se smanji unos šećera u organizam.

Doktor Lancer je, inače, svoju kliniku na Beverly Hillsu zatvorio 17. ožujka kada je pandemija koronavirusa uzela maha. Otad ne radi, a niz poznatih i nepoznatih klijentica šalje mu svoje fotografije - kako bi im preporučio što da rade i kako da se njeguju same, kod kuće.

Čitajte i:

Njemu baš i nije do smijeha: Prvi izlazak nakon javnog priznanja preljuba

Beyonce ušla u povijest i fanovima priuštila trenutak koji su čekali

Beyonce ponovno nastupila na Coachelli, pokazala Balmain kostime i pala na pozornici sa sestrom

Beyonce nikad iskrenija: Pjevačica za Vogue otkrila sve detalje dramatičnog porođaja

Linker
16. travanj 2024 10:23