Paloma Faith
 JAMESY/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia
Koronavirus im uzeo vrijeme

Slavna glazbenica u panici zbog umjetne oplodnje: 'Bojim se da će biti prekasno'

Glazbenica Paloma Faith progovorila je o strahu da će joj ponestati vremena da zatrudi putem umjetne oplodnje. Svi tretmani i datumi su odgođeni do daljnjeg, a sve zbog koronavirusa. Boji se da bi joj, kada ponovno bude mogla krenuti u proces, moglo biti prekasno.

Glazbenica Paloma Faith željela bi proširiti svoju obitelj, no nije sigurna da će joj se želja ikad ostvariti. 38-godišnjakinja je priznala da izgledi za majčinstvo nisu sjajni nakon što je zbog koronavirusa bila prisiljena odgoditi umjetnu oplodnju. Paloma je, inače, krajem 2016. godine na svijet donijela svoje prvo dijete, a sada bi željela još jednu bebu. S dugogodišnjim partnerom Leymanom Lahcineom odlučila se na proširenje obitelji, no izgledi im nisu veliki.

Tretmani su odgođeni do daljnjeg

"S obzirom na cijelu situaciju s koronavirusom, mnogi od nas koji su se podvrgnuli umjetnoj oplodnji, vjerojatno nećemo stići... stanje nije sjajno", rekla je Paloma. Budući da je u ožujku pandemija koronavirusa obuhvatila cijeli svijet, svi tretmani za liječenje neplodnosti i pomoć pri oplodnji odgođeni su do daljnjeg. Završeni su slučajevi koji su bili pri kraju procesa, a svi oni koji su se nalazili po sredini ili početku procesa umjetne oplodnje ostali su do daljnjeg bez šanse za potomstvom.

Nije se udala za oca svog djeteta, no želi s njim provesti cijeli život

Mnogi pacijenti koji prolaze kroz umjetnu oplodnju ljudi su koji se nalaze u kasnim 30-ima ili ranim 40-ima pa nemaju previše vremena. Stoga se mnogi od njih sada boje da će, kada uspiju doći do tretmana, biti prekasno.

Tijekom razgovora na Instagramu svojoj prijateljici povjerila je i zašto se nije udala nakon sedam godina veze, i djeteta koje je dobila s dečkom. Priznala je Paloma tada da je u mladosti bila u braku, i da joj se nimalo nije svidjelo biti dijelom te institucije. Unatoč tome, Leyman je, kaže, ljubav njezinog života. "Definitivno sam dobila dijete s čovjekom svog života", zaključila je Faith u nadi da će neće biti prekasno za još jednu bebu.

Čitajte i:

Intimno priznanje slavne spajsice: Umjetna oplodnja prije prirodnog začeća u 45. godini

Nitko nije znao za tragediju Courteney Cox dok je snimala 'Prijatelje': 'Kako je samo bilo teško tada biti smiješan'

Odlučna je: Nakon pandemije želi ići na umjetnu oplodnju, iako je u prvoj trudnoći prošla pakao

Britanska noć godine: Elie Goulding imala je jednu od boljih haljina, a Billie Eilish opet je 'briljirala'

Linker
24. travanj 2024 21:28