Darko Tomas / Hanza Media
kakva oaza

Šerbedžija napokon s obitelji: Kuha za kćer i unuke i nada se da će uskoro zagrliti i ženu svog života

Samoizolacija je završila i sada Rade Šerbedžija uživa u krugu obitelji u njihovoj vikendici u Barbarigi. Unucima je za večeru napravio crni rižot koji ih je oduševio.

Rade Šerbedžija presretan je jer je njegova samoizolacija završena pa može uživati u društvu obitelji. Na svojoj Facebook stranici objavio je video koji prikazuje Šerbedžiju u obiteljskoj vikendici u Barbarigi kako svojim unucima kuha večeru. "Mimi ja smo završili našu samoizolaciju i evo nas kod Lucije i djece u našoj vikend kući u Barbarigi... Lenka je u Fažani kod svoje sestre i majke, ali će nam se sutra pridružiti... Obećao sam unucima da ću im napraviti večeru, a obećanje unucima je važnije od svega", napisao je slavni djed.

Radim super crni rižoto, naučio sam od Nike Gverovića, odao mi je tajnu zašto je crni rižoto najbolji u njegovom restoranu.

"Danas smo se skupili svi zajedno da budemo jer smo završili samoizolaciju pa smo 'safe'. Radim crni rižoto, dobio sam dvije sipe", pričao je Šerbedžija o svom susretu s vlasnikom poznatom zatonskog restorana.

Idilični dom pokazao je slavni glumac dok je dozivao svoju mezimicu Luciju i unučad da se okupe za obiteljskim stolom. Raspjevana obitelj uživala je potom u obiteljskom obroku, a glumica je bila oduševljena očevim slavnim rižotom. "Bravo tata, bravo", poručila mu je Lucija. Ni ostatak obiteljskog stola nije ostao bez pohvala, Šerbedžijin rižot pravi je hit.

Baš sam nekako posebno uzbuđen i drago mi je što ste se toliki javili da vam se to sviđa.

Da podsjetimo, nedavno je Šerbedžiju njegova supruga Lenka nagovorila da otvori Facebook i ljudima čita poeziju i priča priče. "Ej ljudi, u što sam se ja to upustio? Nemam pojma o kompjuterima i jedva sam naučio otvarati poštu i nekad poslati neko pismo... A sada me Lenka nagovorila da otvorim svoj Facebook i da ljudima u teškim vremenima govorim poeziju i pričam priče. I pristao sam, naravno...", otkrio je prije nešto više od tjedan dana Rade. Ne možemo se nego složiti, Lenka je imala sjajnu ideju!

Čitajte i:

Rade Šerbedžija i njegova Lenka nerazdvojni su već 27 godina i još im ovako izgleda sreća

Kćeri su uvijek uz njega: Rade Šerbedžija na premijeri predstave koja je podigla prašinu

Rade Šerbedžija u ekskluzivnom društvu za Oscare

Rade Šerbedžija potpuno se preporodio zbog ajurvede: 'Mnoge stvari radim lakše nego prije'

Rade Šerbedžija iznenadio svoje obožavatelje i priznao da bolno žudi za svojom Lenkom

Rade Šerbedžija proslavio 73. rođendan: Za njega su tri kćeri stigle s tri kraja svijeta

Linker
11. travanj 2024 21:07