Što će Palača reći?

Zovu ga ‘mini Meghan‘: Na novoj snimci unuka kraljice Elizabete II. vidi se kako maleni sve više sliči majci

Kada se tek rodio, Archie - sin Meghan Markle i princa Harryja - bio je isti otac, no sada su mnogi korisnici društvenih mreža primijetili da je počeo dobivati obilježja njegove majke, odnosno vući afroameričke korjene.

Ako ste gledali bombastičan intervju Meghan Markle i princa Harryja s Oprom Winfrey, sigurno se sjećate šokantnog dijela kada je vojvotkinja otkrila da je netko iz kraljevske obitelji izrazio zabrinutost koliko će crna biti koža njezinog sina s kojim je tada bila trudna. Na to njezino priznanje čak je i Oprah zastala na trenutak te zinula u velikom šoku i čuđenju.

Od početka Meghanine trudnoće i u medijima se povlačilo pitanje kome će mali Archie nalikovati - hoće li "povući" na tatinu, britansku stranu ili će biti sličan mami, čija je majka Afroamerikanka, a otac bijelac.

image
Harry i Archie tijekom božićnih praznika 2019. u Vancouver Islandu u Britanskoj Kolumbiji.
FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Šokantno priznanje Meghan Markle: ‘Nisam više željela biti živa. Harry me samo držao dok sam plakala‘

Kada se Archie rodio, Palača je odahnula jer je maleni tada bio isti Harry - izrazito bijelog tena i crvene kose. No, sada su neki korisnici društvenih mreža primijetili da Archie sve više sliči majci što je stariji.

Naime, u novom dokumentarnom serijalu pod redateljskom palicom princa Harryja i Opre Winfrey "Ja kojeg ne možete vidjeti" Harry je govorio o svojoj borbi s depresijom nakon pogibije njegove majke, princeze Diane te je pokazao i neke nove snimke maloga Archieja kako se ljulja na ljuljački u njihovom domu u Kaliforniji.

Iako slavni par pokazuje sina "na kapaljku" te se svaki put trude maksimalno mu sakriti lice, korisnici Twittera uspjeli su napraviti screenshot Archieja te ga usporedili s fotografijom Meghan kada je bila tek dijete.

"Njihove tamne oči i osmijeh, isti su", "Mislim da je trenutno u fazi gdje se mijenja iz Harryja u Meghan", "Sav je na mamu" - bili su komentari Twitteraša s kojima su se mnogi složili, a neki su Archieju dali i novi nadimak - "mini Meghan".

Čitajte i: Archie je već pravi veliki dječak! Pogledajte kakve su mu rođendanske čestitke poslali djed, prabaka i stric

Harry i Meghan su u dvosatnom intervjuu kod Oprah Winfrey otkrili mnoge detalje o životu na britanskom dvoru i vlastitu borbu s britanskim medijima i članovima kraljevske obitelji koji im nisu pružali podršku. Osim o boji kože svog sina, Meghan je konstantno slušala priče o tome kako Archieju "neće biti dana zaštita" i da "neće dobiti titulu".

Zbog toga se, kako je otkrila Opri, osjećala vrlo loše, a pomišljala je i okončati svoj život.

"Tada me to bilo sram uopće priznati, pogotovo Harryju, jer znam koliko je propatio zbog gubitka majke. Ali znala sam da ako mu to ne priznam, učinit ću to. Nisam više željela biti živa. To je bila vrlo jasna i zastrašujuća, ali konstantna misao. Sjećam se kako me je Harry samo držao dok sam plakala", potresno je rekla Opri.

Linker
18. travanj 2024 04:24