Profimedia, Shutterstock Editorial
pronašla je ljubav

Za nju je pritisak bio prevelik: Tko je Cressida Bonas, bivša djevojka princa Harryja koja je odbacila kraljevski život

Prije Meghan Markle, princ Harry je imao vezu s još jednom glumicom. Njihov romantični odnos trajao je dvije godine i mnogi su smatrali kako će upravo nju princ Harry čekati ispred oltara. No, veza je puknula, a Harry i bivša djevojka ostali su u odličnim odnosima, pa je ona čak bila i gošća na njegovom vjenčanju. Nakon Harryja, pronašla je sreću s drugim Harryjem za kojega će se sada i udati.

Cressida Bonas (30) zaručila se za agenta za nekretnine Harryja Wentworth-Stanleya, također pripadnika britanske elite i plemića. Vijest je to o kojoj su se raspisali svi svjetski mediji. Glumica i model, Cressida baš kao i Meghan Markle nije toliko ostala zapamćena po filmskoj karijeri, već po ljubavnoj vezi s crvenokosim princem. Njihova priča gotovo je završila brakom, no navodno je pritisak javnosti i britanske obitelji za nju bio prevelik. Tko je zapravo Harryjeva nesuđena ljubav?

LONDON, ENGLAND - JANUARY 31: Cressida Bonas attends the Vanity Fair EE Rising Star Party at The Baptist at L'oscar Hotel on January 31, 2019 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Tim P. Whitby/Getty Images)
Tim P. Whitby/Getty Images

Glumica se s Harryjem upoznala preko princeze Eugenije, njegove sestričine i njezine dobre prijateljice na čijem će vjenčanju ove godine biti gošća. Počeli su vezu 2012. godine i ostali zajedno do 2014. godine. U tom razdoblju Harry je služio i kao vojnik u Afganistanu, no uspjeli su održati svoj odnos. Harry je tada bio poznat kao problematični partijaner, a Cressida je s njim često posjećivala festivale i izlazila u noćne provode.

Prince Harry and Cressida Bonas in the crowd
England v Wales RBS Six Nations International rugby match, Twickenham, London, Britain - 09 Mar 2014, Image: 234412953, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

Tada su već počele kružiti glasine kako se par zaručio, no pažnja javnosti koju veza s princem nosi sa sobom za nju je bila prevelik teret. O njihovoj vezi nikada nije previše govorila, a 2017. godine izjavila je kako je "užasno frustrira što je u javnosti svi spominju samo kao Harryjevu bivšu djevojku", osobito jer se nalazi u glumačkoj industriji. Iza sebe ima uloge u četiri filma - Trinity, Doctor Thorne, The Bye Bye Man i Tulip Fever te nekoliko angažmana kao model.

Princess Eugenie and Cressida Bonas
Lady Natasha Rufus Issacs and Rupert Flint Wedding, Cirencester, Britain - 08 Jun 2013, Image: 235349130, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial
Princeza Eugenie i Cressida Bonas

Uz još jednu Harryjevu bivšu djevojku, Cressida se pojavila na kraljevskom vjenčanju svog bivšeg i Meghan Markle, što je dokazalo njihov prijateljski odnos koji se održao nakon prekida.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Cressida Bonas arrives at St George's Chapel at Windsor Castle before the wedding of Prince Harry to Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Ian West - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Inače, njezina ljubav sa sadašnjim zaručnikom seže prije veze s princom, prije nego se zaljubila u Harryja, Cressida je već jednom bila u vezi s Harryjem Wentworthom-Stanleyjem. Nakon prekida s princem Harryjem, obnovila je vezu s agnetom za nekretnine 2017. godine, a sada je njihova priča dobila najljepši završetak - zaruke koje je Harry objavio na svom Instagram profilu. Brat vojvotkinje Kate, James Middleton bio je jedan od prvih koji je čestitao slavnom paru na zarukama.

Linker
18. travanj 2024 06:36