Princ Jacques i princeza Gabriella

 ERIC MATHON/PALAIS PRINCIER
KRALJEVSKO SLAVLJE

Za 9. rođendan monegaških blizanaca objavljene su dosad neviđene fotografije

Iako je princeza Charlene obrisala društvene mreže kako bi princezu Gabriellu i princa Jacquesa čim više zaštitila njihova polusestra Jazmin Grace Grimaldi objavila je nove, privatne trenutke.

Iako je princeza Charlene obrisala društvene mreže kako bi princezu Gabriellu i princa Jacquesa čim više zaštitila njihova polusestra Jazmin Grace Grimaldi objavila je nove, privatne trenutke.

Princeza Gabriella i princ Jacques, blizanci monegaškog vladara kneza Alberta II. 10. prosinca su proslavili deveti rođendan i ulaze u najosjetljivije razdoblje svog odrastanja, pa je njihova majka, princeza Charlene od Monaka ugasila svoj profil na Instagramu u namjeri da, koliko je to moguće zaštiti njihovu privatnost i izloženost medijima.

Zbog toga je službeni rođendanski portret brata i sestre, koji je u Kneževskoj palači u Monte Carlu snimio dvorski fotograf Eric Mathon, podijelio je službeni IG profil monegaške obitelji. Ali i na svom Instagramu podijelila je njihova polusestra, glumica Jazmin Grace Grimaldi, najstarija Albertova kći koju je dobio u avanturi s Tamarom Rotolo."Sretan rođendan mojim najslađima bratu i sestrici", napisala je Jazmin uz objavu, te osim službene fotografije podijelila i svoje dvije privatne fotografije, nastale u neformalnim prilikama u Monaku.

Na jednoj pozira zagrljena s Gabriellom i Jacquesom koji u rukama drže plišance, svoje najdraže igračke, a na drugoj su snimljeno sve četvero djece kneza Alberta II., pa se Jazmin i blizancima na klupi pridružio i Alexander Grimaldi-Coste, knežev sin iz veze s Nicole Coste, bivšom stjuardesom Air Francea.

Za snimanje za službeni rođendanski portret princ Jacques odjenuo je repliku vojne odore kakvu u najsvečanijim prilikama nosi i njegov otac. Dječak je uniformu prvi put odjenuo povodom proslave Nacionalnog dana Monaka i tada su snimljene nezaboravne fotografije na kojima Albert i Jacques zajedno salutiraju okupljenima na paradi: princ Jacques se otada toliko uživio u svoju novu ulogu, da bi odoru najradije nosio svakoga dana, pa su mu roditelji morali objasniti da to nije moguće. Njegova dvije minute starija sestra, princeza Gabriella, pak, izborom kaputića, kape i broša oponaša modni ukus svoje majke, a njihova je fotografija zaradila desetke tisuća lajkova.

Premda je očinstvo 31-godišnje kćeri Jazmin službeno priznao prije 15 godina, ona od svog rođenja zauzima posebno mjestu u očevom srcu, a svojedobno je izjavio kako je to relativno kasno učinio da je zaštiti od medija.

image

Sva djeca monegaškog kneza Alberta II.: Jazmin Grimaldi, Alexandre Grimaldi-Coste, princ Jacques i princeza Gabriella

INSTAGRAM/JAZMIN GRIMALDI

Jazmin Grace Grimaldi rođena je 4. ožujka 1992. u Palm Springsu, a njezina majka Tamara Rotolo, agentica u prodaji nekretnina, bila je konobarica u vrijeme kad je upoznala Alberta II. Otkako je službeno predstavljena ostalim članovima obitelji Jazmin ima svoje mjesto u kneževskoj obitelji Grimaldijevih, druži se s polubraćom i polusestrom te je jako vezana za blizance, a bila je i na njihovom krštenju. Otprilike dva puta godišnje dolazi u Monte Carlo, a princu Jacquesu i princezi Gabrielli obećala je da će je, kad budu punoljetni, moći posjećivati u Sjedinjenim Državama, gdje gradi glumačku karijeru. Može se pohvaliti ulogama u kazališnim predstavama i filmovima kao što su "Cicada", "The Scarlet M", te "Chelsea Cowboy" u kojem je glumila s Poppy Delevingne, sestrom Care Delevingne.

image

Jazmin Grimaldi s princom Jacquesom i princezom Gabriellom

INSTAGRAM/JAZMIN GRIMALDI
Linker
27. travanj 2024 10:56